Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Actie: nieuwe boek Hugo Borst kado bij abonnement

Hugo Borst en Carin Gaemers zijn deze maand gasthoofdredacteur van Tijdschrift voor Verzorgenden, hét vakblad voor verzorgenden in de vvt. Dat wordt gevierd met een speciale actie.
achmoedertje.jpg
Het boek 'Ach moedertje' is de opvolger van 'Ma'. - Foto: Foto omslag: Margi Geerlinks

Nieuwe abonnees ontvangen 20% korting op een jaarabonnement van Tijdschrift voor Verzorgenden, en krijgen ook het nieuwste boek van Hugo Borst kado: Ach moedertje. Hierin schrijft hij over zijn moeder met dementie, die in het verpleeghuis woont. Hugo Borst en Carin Gaemers zijn deze maand gasthoofdredacteur van Tijdschrift voor Verzorgenden, en het blad staat vol met artikelen die ze zelf hebben gekozen. Zij presenteerden dit blad in het verpleeghuis waar Hugo’s moeder woont, en alle verzorgenden van zijn moeder hebben een exemplaar overhandigd gekregen. 

Klik hier voor een abonnement op Tijdschrift voor Verzorgenden, profiteer van de 20% korting en ontvang het boek ‘Ach moedertje’ gratis >>

Gebruik de kortingscode: Achmoedertje17

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.