Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Ambulancemedewerkers bekogeld met ijsballen

De politie heeft twee mannen opgepakt in het Brabantse Steenbergen na het hinderen van ambulancemedewerkers die een onwel geworden jongen wilden helpen. Dat meldt BN De Stem.
Ambulancemedewerkers bekogeld met ijsballen

Volgens de politie bemoeiden omstanders zich met het werk van ambulancemedewerkers. Die waren op de Markt in Steenbergen bezig de onwel geworden jongen te helpen, toen ze bekogeld werden met sneeuw- en ijsballen. Ook de ambulance en politiewagens moesten het ontgelden.

Politieagenten uitgescholden
Agenten die de amokmakers op hun gedrag aanspraken, werden vervolgens uitgemaakt voor ‘imbecielen’, ‘klootzakken’ en ’teringlijders’. Een 17-jarige jongen en 43-jarige man uit Steenbergen werden daarop aangehouden wegens belediging.

Door: redactie Nursing
BN De Stem

Lees ook:

3 REACTIES

 1. ik woon zelf in de gemeente Steenbergen en las het hier in de krant dat dit is gebeurt.
  Schandalig, de normen en waarden zijn hier vaak zoek bij de jeugd en vinden het verschrikkelijk stoer dat ze dit doen.
  wat ik nu zo verschrikkelijk stoer zou vinden is dat ze in het openbaar hun excuses aanbieden bij het ambulancepersoneel en de agenten.
  Ook de ouders moeten hierop worden aangesproken alleen die zeggen heel vaak” Dat doet mijn kind niet”
  Het zal je kind maar wezen en diegene zijn die onwel is geworden, want mensen met een hulpgevend beroep moeten er altijd doorheen, en dat met het slechte weer.

 2. Lees alle reacties
 3. Ik ben woonachtig in de gemeente Steenbergen en vernam het bij ons uit de krant.
  vraag mij steeds vaker af waar hier bij de jeugd de normen en waarden liggen.
  Blijkbaar is het verschrikkelijk stoer om dit te doen.
  wat ik nu eens verschrikkelijk stoer zou vinden dat ze hun excuses aanbieden in het openbaar bij het ambulancepersoneel en de desbetreffende agenten, die waren opgetrommeld in het hele slechte weer om hulp te verlenen bij een jongen die onwel was geworden.
  ook de ouders moetne hierop worden aangsproken, alleen die zeggen heel vaak: “dit doet mijn kind niet” Een geweldige dooddoener.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.