Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

André van Duin zingt voor zorg

André van Duin en rapper Yes-R hebben samen een single opgenomen in het kader van de Nationale Week van Zorg en Welzijn. De single is nu gratis te downloaden.
wijd

De twee zingen het lied om de zorg onder de aandacht van de jongeren te brengen. ‘Elke dag, elke nacht’ is gecomponeerd door Eric van Tijn. Het campagnenummer gaat over de goedheid die medewerkers in de zorg en welzijn hebben om dag en nacht klaar te staan voor het welzijn van andere mensen. Daarnaast geeft het een beeld van de impact van de zorg- en welzijnssector en is het een flinke schouderklop voor alle medewerkers in zorg en welzijn. Van Duin laat zijn alter ego ‘meneer Wijdbeens’ zingen met rapper Yes-R, het neefje van Ali B.

 

Landelijke open dag

De Nationale Week van Zorg en Welzijn van 11 tot en met 16 maart 2013. Tijdens deze week kan iedereen een kijkje nemen in het hart van zorg en welzijn om zo met eigen ogen te ervaren wat voor werk er in deze sector gedaan wordt. Hoogtepunt van de week is de landelijke open dag op 16 maart, wanneer de meest uiteenlopende zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren openen voor het grote publiek.

 

Download hier het gratis nummer 

 

Bekijk de hier de videoclip van het lied 

 

Bron: Week van Zorg en Welzijn

 

Lees ook:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.