Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Angelique van Campen ‘Stomaverpleegkundige van het jaar 2009’

Angelique van Campen is uitgeroepen tot 'Stomaverpleegkundige van het jaar 2009'. Van Campen, werkzaam in het Amphia Ziekenhuis in Breda/Oosterhout, mocht 30 september 2009 een speciale oorkonde in ontvangst nemen.
Angelique van Campen 'Stomaverpleegkundige van het jaar 2009'

Thijs Fonville, voorzitter van de Nederlandse Stomavereniging, reikte de prijs uit. Hij prees de verpleegkundige voor haar tomeloze inzet voor de Stomavereniging en haar initiatieven ter verbetering van de zorg.

Stomagym
Van Campen verzorgt onder meer workshops voor professionals en stomadragers en tevens begeleidt ze lotgenoten tijdens de inloopochtenden. In Amphia heeft Angelique het initiatief genomen voor stomagym, een speciaal bewegingsprogramma voor patiënten met stoma.

Psycho-sociale problemen
Collega’s en leden van de Stomavereniging zeggen dat ze zeer betrokken is bij haar patiënten. Ze heeft niet alleen oog voor de medische aspecten van stomazorg maar begeleidt hen ook bij psycho-sociale problemen. ‘Van Campen wordt ervaren als een sociaal, prettig en fijn mens. Een technisch zeer goede stomaverpleegkundige die problemen niet uit de weg gaat en blijft zoeken naar oplossingen’, aldus Thijs Fonville.

Door: redactie Nursing
Amphia Ziekenhuis

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.