Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Blog Conny: ‘Tijdens de vakantie is er kinderopvang op het werk’

Mijn vakantie zit erop en ben alweer volop in de running. Het is wonderlijk hoe snel je weer in het werkritme zit. Alsof je niet weg geweest bent.
Blog Conny: ‘Tijdens de vakantie is er kinderopvang op het werk’

Gelukkig zijn er geen gekke dingen gebeurd tijdens mijn afwezigheid. Het is altijd weer een verrassingspakket wat er allemaal heeft plaatsgevonden. Zeker met de extreme hoge temperaturen van de afgelopen weken is het vaak zo dat er een aantal cliënten kunnen uitdrogen of erger.

Vakantiekrachten

Op dit moment zijn er nog een aantal collega’s van mijn team met vakantie. Het is nu veel samenwerken met verschillende collega’s van andere afdelingen en de tijdelijke vakantiekrachten. Wat erg leuk is dat je hiermee de kans krijgt om ervaringen te delen. Voor de bewoners is het meestal even wennen aan de nieuwe gezichten. Bij mijn terugkomst is het fijn om te horen dat mensen erg blij zijn om je weer te zien. Al vertellen ze er snel bij dat de andere ‘zusters’, natuurlijk ook goed hun best hebben gedaan.

Kinderopvang

Bij ons is er in de vakantieperiode een kinderopvang voor het personeel. Gedurende aantal weken zullen begeleiders er voor de kinderen een echt festijn van maken. De kinderen zijn welkom tussen half zeven ’s morgens en half zeven ’s avonds. Er wordt van alles georganiseerd: buitenactiviteiten, bakfestijnen, sport- en dansworkshops en knutselactiviteiten. Ook wordt, waar mogelijk, activiteiten voor kinderen gecombineerd met activiteiten van bewoners. Bewoners en kinderen spelen samen bingo, een potje biljart, gaan knutselen of maken een gezellig praatje met elkaar. En zo is iedereen erg tevreden!

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.