Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blote zusters en knappe dokters

Bestaan ze nog? De Medisch Centrum West-situaties. Spanningen op de werkvloer. Tussen Clooneyachtige doktoren en zusters met diep decolleté. Stiekem in linnenkasten. Echte liefde.
Blote zusters en knappe dokters

We hebben het erover tijdens de pauze. Zijn er eigenlijk nog vrijgezelle collega’s? We lopen de lijst langs. Opvallend genoeg is het leeuwendeel gereserveerd door een man of vrouw thuis. Maar zij die nog los rondlopen merken een belangrijk punt op: Waar zijn de mooie dokters?

En het hoeft niet persé mooi. Interessant mag ook. Een oogopslag die je even afleidt van de acute benauwdheid van een patiënt. Een moment zijn blik ontmoetend voor de reanimatie werkelijk begint.
Bestaan ze nog, de charmante dokters? En de zusters met de korte jurkjes? Ik zie ze niet zo vaak. Misschien omdat je haar niet piekfijn blijft zitten na het wassen van vijf patiënten. Zwetend vanwege de almaar hogere werkdruk. Daar is weinig sexy aan. En hoe moet je bukken voor een catheterzak met zo’n kort rokje? Hoe herken je spieren en charmes onder die lange, witte stijve-harkjassen?

Het lijkt ons allemaal wel leuk. Wat spanning op de werkvloer. Iets broeierigs in de lucht dat nou eens niets met koorts te maken heeft. Het vermoeden van een liefde op de afdeling. Gefluister in de wandelgangen. Gegiechel achter gesloten deuren.
Niks werk en privé gescheiden. Lekker de spanning om te snijden. Risico met een knipoog. Zou jij iets beginnen met een dokter?

Nursing start met een nieuwe rubriek De Linnenkamer. Over verpleegkundige liefdes op het werk. Ook een collega als geliefde/echtgenoot? Meld je aan!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.