Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Collega’s onder elkaar

Mijn collega’s zie ik veel. Met een bijna fulltime dienstverband breng ik menig uurtje met hen door, en zij met mij. Zo kennen we inmiddels elkaars nukken, ochtendhumeurtjes, nachtdienstgewoonten, favoriete lunchgerechten, sterke en zwakke kanten.
Collega's onder elkaar

Kortom; je denkt je collega’s toch een beetje door te hebben.

Toch hadden wij dit weekend nog niet genoeg van elkaar. Met vijf collega’s gingen we een weekendje naar Brugge. ‘We gaan niet de hele tijd over het werk praten hoor!’ Nee, het ging gewoon gezellig worden. Elkaar eens even op een andere manier zien dan in een wit pak, pratend over morfine en chemotherapie.

Een succes bleek het zeker te zijn! In een geleende stationauto volgepropt met veel te veel kleren vertrok het kippenhok richting Brugge. Met z,n vijven op een kamer was het al snel goed. Lekker twee dagen door de stad gesjouwd, heerlijk gegeten en de nachtelijke uurtjes doorgebracht in de Brugse kroegen.

Een verademing om eens met deze meiden niet te praten over de ellende waar we de hele dag mee bezig zijn. Even geen zorgen over kanker, maar drukte over leuke Belgische kerels, lekkere Brugse Biertjes en dikmakende, heerlijke, chocolaatjes waar onze zuiderburen om bekend staan.

Maandagochtend met dikke wallen en bijbehorende schorre stemmetjes weer aan de dagdienst. Ineens was het niet meer zo erg om alwéér over chemotherapie en morfine te moeten praten. Er waren namelijk ook grappen over het weekend en leuke foto’s via de mail!

Dit weekend was echt de moeite waard en een aanrader voor ieder team dat nog leuker met elkaar wil gaan samenwerken!

…jij wel eens zoiets gedaan met je team?

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.