Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De dag van… Fiona Isaac, allround projectverpleegkundige

In deze rubriek portretteren we een allround projectverpleegkundige die de overstap heeft gemaakt van werken als zzp’er naar projectmatig werken via GrowWork. Aan het woord: Fiona Isaac, allround projectverpleegkundige in dienst van GrowWork, momenteel werkzaam als Verpleegkundige in de wijk bij HilverZorg in Hilversum.
Fiona Isaac, allround projectverpleegkundige

“De zekerheid van een vaste baan met afwisselende opdrachten

Op zoek naar balans
Als zelfstandige was ik continu aan het werk. Het beantwoorden van e-mails, telefoontjes, binnenhalen van nieuwe opdrachten en in de avonduren druk met de administratie. Na twee jaar waren mijn werkzaamheden niet meer in balans en hield ik te weinig tijd over om mijn vak optimaal uit te oefenen. Dat was voor mij het moment om de mogelijkheden van een eventuele overstap te onderzoeken.

Ik heb contact opgenomen met GrowWork. Zij kennen de arbeidsmarkt, weten wat er speelt en waar de mogelijkheden liggen. Ze hebben een professionele manier van werken. Er is regelmatig contact en tijd voor evaluatie. Ook is er ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Voordelen
Door GrowWork ervaar ik stabiliteit. Als allround projectverpleegkundige heb ik de zekerheid van een vaste baan en daarnaast de vrijheid om zelfstandig te werken. Ik kan bij GrowWork altijd terecht voor begeleiding of coaching. Ook bieden ze ontwikkelmogelijkheden middels de ZorgAcademy, een opleidingsbureau met vakinhoudelijke-, persoonlijke- en vaardigheidstrainingen. Wat ik tijdens een training leer, kan ik direct in de praktijk toepassen. Voor mij een prettige combinatie van werken én leren.

Mijn advies
Heb je twijfels over je rol als zzp’er of benieuwd naar de mogelijkheden als projectverpleegkundige? Ga dan in gesprek met een recruiter van GrowWork over jouw carrièrewensen. Samen bespreek je verschillende organisaties en opdrachten. Maar ook je persoonlijk ontwikkelplan komt aan bod. Met behulp van GrowWork ben ik meer dan een stel handen aan het bed.

 

 

Sta jij op het punt een overstap te maken? Of ben jij geïnteresseerd in een vaste baan met afwisseling in opdrachten?
Kijk dan op www.growwork.nl of bel 088 33 02 300.
Deze bijdrage is geschreven door een partner van Nursing en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.