Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Drukte

Conny's moeder ligt op een afdeling bij de concurrent. Ze is benieuwd hoe de zorg daar zal verlopen.

Ik heb een drukke week voor de boeg. Het belooft een hectische tijd te gaan worden. De eerste werkweek na een vakantietijd komt eraan. Dat belooft veel inlezen van de dossiers en de draad weer oppakken.

 

Overleden cliënt 

Mijn rooster ziet er niet echt fijn uit; negen dagen met daartussen 1 dag vrij. Ik ben in gedachte al bezig met mijn werk. Het is altijd weer een verrassing wat er allemaal is gebeurd tijdens mijn afwezigheid. Ik ben al op de hoogte van één overlijden van een cliënt van mijn afdeling. Ik had er al rekening meegehouden dat zij zou komen te overlijden en heb tijdens de laatste dag voor mijn vakantie in gedachten al vast afscheid genomen.

 

Mantelzorger

Mijn vakantie is niet geworden wat ik mij ervan had voorgesteld. Hierover heb ik mijn vorige blog geschreven. In één klap ben ik ineens mantelzorger van drie personen geworden. De zorg over mijn moeder, schoonmoeder en tante erbij maakt het er allemaal niet gemakkelijker op. Mijn moeder is na een periode van veertien dagen in het ziekenhuis naar een tijdelijk verblijf op een top-kamer van een verzorgingshuis gegaan.

 

Bij de concurrent 

Helaas was er op de afdeling waar ik werk, geen plaats vrij voor haar. Ze heeft nu een tijdelijk onderkomen bij een concurrent van mijn werkgever. Dat is voor mij een mooie gelegenheid om eens een kijkje te nemen hoe daar de zorgverlening verloopt.

Ik ben dan ook heel benieuwd hoe het zal gaan en hoe mijn moeder het daar gaat ervaren. Wordt vervolgd…

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.