Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Een speeddate met Jet

Morgen heb je de kans van je leven op een snelle date met onze staatssecretaris van Volksgezondheid.

Verzorgenden kunnen morgen, op woensdag 23 april, gaan speeddaten met staatssecretaris Jet Bussemaker.

 

Dat gebeurt bij de aftrap van een tournee van het project Zorg voor Beter. De bedoeling ervan is om verzorgenden en ander zorgprofessionals kennis te laten uitwisselen, om zo de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

 

In een serie regionale bijeenkomsten worden trouwens niet alleen ervaringen uitgewisseld, ook kun je meedoen aan rondetafelgesprekken en praktische trainingen.

 

Een prima initiatief natuurlijk. Het is al vaker gezegd: uitwisselen van kennis en ervaringen is essentieel voor de ouderenzorg. Er worden genoeg slimmigheden bedacht, vaak juist door verzorgenden en verpleegkundigen. Bekijk de inzendingen bekijkt voor de LEVV-innovatieprijs van dit jaar, en je ziet een keur aan prachtige ideeën en projecten.

 

Als je de kans krijgt, ga dan een keertje kijken. TvV gaat er binnenkort in ieder geval ook naartoe. Want de kans op zo’n unieke speeddate laten we natuurlijk niet voorbijgaan!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.