Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties11

Eind goed, al goed: mijn allerlaatste blog

Jammer dat ik vandaag mijn allerlaatste blog schrijf. Dat heeft een reden: ik ben geen student meer want vorige week geslaagd voor mijn opleiding! En daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Vanaf juli ga ik aan de slag als wijkverpleegkundige.

Iedere week bedacht ik nieuwe onderwerpen voor mijn blogs. Onderwerpen die mij bezighielden en waarvan ik hoopte dat ze jullie interesseerden.

Ik vond jullie reacties erg leerzaam om te lezen. Er werden discussies gevoerd waaruit bleek dat jullie wel degelijk een sterke mening hadden en ook vaak van mening verschilde. Het is goed om ideeën met elkaar uit te wisselen en dit ging er soms behoorlijk pittig aan toe.

Dit vertelt mij dat de bezoekers van de site verpleegkundigen zijn met verschillende expertise, verschillende invalshoeken en dat jullie vooral unieke mensen zijn. Al deze mensen hebben één overeenkomst. Het zijn verpleegkundigen die serieus met hun vak bezig zijn en hun stem durven te laten horen! Het zijn mensen die sterk in hun schoenen staan en die net die extra draai aan hun vak willen geven.

Wees trots op jezelf! Trots op wat je bereikt hebt, al zit het niet altijd mee. Denk dan eraan dat je er nooit alleen voor staat. Er zijn blijkbaar altijd collega’s die jouw mening delen, want dat blijkt wel uit sommige reacties.

Ik wil iedereen bedanken voor het lezen van mijn blogs en het geven van reacties. Vaarwel collega’s, het ga jullie goed! Want jullie doen het goed!

Top-5 blogs die het meeste reacties kregen:
1. Werken met kerst
2. Griepprikken geven
3. Geriatrie is saai?
4. Anatomie en fysiologie, zoek dat zelf maar uit!
5. Het MRSA-beleid: je maintiendrai

11 REACTIES

 1. Lees alle reacties
 2. Suzan
  Jammer dat we niet meer van je blogs kunnen genieten. Ik heb ze altijd met veel plezier gelezen. Maar natuurlijk van harte gefeliciteerd met je afstuderen en heel veel geluk in je nieuwe baan en met alles wat je verder gaat doen.
  Willy

 3. Hoi Susan,
  Van harte gefeliciteerd met je diploma!
  We kunnen elkaar een handje geven, want ik ben ook net klaar met verpleegkunde niv. 4. Binnenkort (22/6) krijg ik m’n diploma.
  Afijn veel succes met je werk en alles wat te maken heeft met ons mooie en veelzijdige beroep!
  Groetjes van Monica
  Ps. Ik zal je blogs missen…

 4. Ha Suzan,
  Inderdaad jammer dat dit je laatste blog is. Ik las ze altijd graag! 🙂 Maar de reden waarom je stopt -nl. dat je nu klaar bent met de opleiding- is natuurlijk geweldig!
  Heel veel succes straks in je werk als wijkverpleegkundige.
  Groetjes,
  Gerdien

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.