Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ik wil weer vakantie

Jammer, er is helemaal niks veranderd in de afgelopen twee weken.

Na vier maanden hard werken heb ik de afgelopen 12 dagen samen met Marion doorgebracht op het Portugese eiland Madeira. Toegegeven, het was er kouder dan in Nederland, maar wel een stuk mooier. Madeira staat bekend als het bloemeneiland en je kunt er prima wandelen (als je daar tenminste plezier aan beleeft….)

Toch via de e-mail op de hoogte gebleven van wat er allemaal in Nederland gebeurde. Meegekregen dat de Amerikanen er een aparte vorm van gerechtigheid op na houden: CNN besteedde dagen aan het ombrengen van Bin Laden. Het Nederlandse wereldnieuws beperkte zich tot een grote brand in mijn woonplaats en de introductie van iPads voor de elektronische registratie in de zorgdossiers in een van de verpleeghuizen van Vivent.

En dan kom je thuis, ziet de stapel post liggen, plukt de 200+ ongelezen mails van de server, waaronder een vijftiental zakelijke mails over praktijktoetsen en cursussen. En gelukkig een mailtje van de redactie dat je weblog een dagje later mag…

Je surft over de website van Nursing
, ziet dat je niet al teveel hebt gemist. Ja, toch wel: de zorgopleidingen zijn populairder dan ooit, de Dag van de Verpleging wordt zeer gevarieerd ‘gevierd’ , en de introductie van een kernset voor een veilige overdracht.

En langzaam groeit vandaag
dan weer het besef dat je weer heel snel terug bent in het wereldje van alledag. De was is gedraaid, de boodschappen voor het weekend zijn binnen, en maandag begint de mallemolen die de thuiszorg heet weer volop te draaien.

Ik heb nu al weer behoefte aan vakantie!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.