Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties14

Mijn allerlaatste blog

Na een periode van 2,5 jaar weblogs schrijven is er dan de tijd van afscheid nemen aangebroken.

Ja, ik ga weg. Of nou ja, het werd me vriendelijk verzocht. Mijn werk was nog steeds prima te combineren met het bloggen, maar een nieuwe collega gaat mijn werk overnemen. Met pijn in het hart ga ik dit ‘baantje’  verlaten. Maar ik ben altijd wel voor een nieuwe wind, verandering. Dus bij deze, alvast welkom nieuwe blogger!

In de 2,5 jaar dat ik de weblogs schrijf, heb ik verschillende onderwerpen behandeld. Het was niet altijd gemakkelijk om iedere week weer een nieuw onderwerp te kiezen. Maar des te leuker was het om iedere week te kijken of ik al een reactie had. En hoe jullie dan dachten over de onderwerpen. Onderwerpen als ziekenhuisschoeisel, de reclame van de SP en het verschil tussen MBO en HBO-V scoorden hoog. Maar over een pensioen lijkt niemand zich druk te maken.

Lieve lezers, het moment van afscheid is hier, het ga jullie goed. Ik blijf lekker verplegen. En net als jullie iedere week van de weblogs genieten!

Liefs, Noortje

14 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Beste Noortje, ik heb altijd met veel respect en plezier je blogs gelezen. Heel veel succes verder met alles. Heel knap hoe je steeds weer een interessant onderwerp weet aan te tippen! Ik ben benieuwd of mij dat ook gaat lukken als nieuwe blogger!
    Groetjes Suzan

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.