Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Op naar het derde jaar!

De tijd vliegt voorbij als ik kijk naar mijn opleiding. Ik mag mijzelf al weer derdejaars leerling-verpleegkundige noemen. Het tweede jaar ging voor mijn gevoel erg snel. Ik denk vooral ook omdat ik 20 weken stage liep in een ziekenhuis.

Waar ik in het eerste jaar vooral bezig was met basiszorg, ben ik nu dieper in de stof gegaan. In alle opzichten voel ik dat ik ben gegroeid als leerling- verpleegkundige. Zoals ik al beschreef in mijn vorige blog heb ik mijn eigen stijl van verplegen ontwikkeld. Een stijl waarmee ik vooral sociaal bezig ben. Als ik wat tijd vrij heb pak ik ook een stoel en ga ik bij mijn patiënten zitten.

Een anamnese zal je bij mij meer als een gesprek zien, maar wel met het zelfde resultaat. De GVO’s die ik geef zullen misschien meer ogen als een kleine presentatie. En de patiënten waarderen dat ook. En dat vind vooral fijn, want zelf vind ik het erg leuk om op die manier te verplegen.

Ik kijk daarom ook erg uit naar het derde schooljaar en de daarbij horende stage, maar eerst wacht mij een welverdiende vakantie!

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.