Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Opvolger gezocht!

Heel blij ben ik, trots ook, dat ik in juni afstudeer. Daarna lekker een paar weekjes ontspannen en dan fris aan de slag met mijn nieuwe baan. Dit alles heeft echter één nadeel, stoppen met bloggen.

Nursing zoekt namelijk een studentblogger want dat ben ik dan niet meer.

Wat vind ik dat jammer zeg! Heb het altijd met enorm veel plezier gedaan. Iedere week een nieuw onderwerp belichten. Interessant, fascinerend, innovatief, maar vooral bekritiseerbaar.

Al dagen tevoren spookten er nieuwe onderwerpen door mijn hoofd. Onderwerpen die op mijn pad kwamen, die werden verteld in de wandelgangen, op het nieuws kwamen of door vrienden werden verteld. Onderwerpen die mijns inziens aandacht verdienden, zette ik op ‘papier’.

Al schrijvend dacht ik aan de ellenlange discussies die de blog zou opwekken. Dat was voor mij een trigger om nog dieper op het onderwerp in te gaan. Leerzaam, actueel, uitlokkend en realistisch. Dat waren de kenmerken die ik altijd in mijn achterhoofd hield.

Nog een paar weken te gaan en dan zal mijn opvolger het stokje overnemen. Zijn er nog onderwerpen waarover jullie mijn mening of ervaring willen horen? Kamp jij met student-vraagstukken die je onder de aandacht wil brengen? Geef me een paar onderwerpen en ik zal er mijn laatste blogs mee vullen!

Tot slot: Ben jij een gedreven student verpleegkunde? Eigenzinnig, idealistisch en heb jij een heldere en kritische kijk op wat je meemaakt in de verpleegkundige wereld? Wordt dan mijn opvolger. Je zult er geen spijt van krijgen!

Ben jij student verpleegkunde en houd je van schrijven? Mail dan naar margot.hamel@reedbusiness.nl voor informatie. Ook als je twijfelt, gewoon contact opnemen!

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.