Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vakantieperikelen

Conny heeft geen onbezorgde vakantie: haar moeder, schoonmoeder, én tante worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Mijn vakantie is niet geworden wat het eigenlijk zou moeten zijn. Het is verre van relaxt en onbekommerd. In de eerste week kregen mijn man en ik een telefoontje van het verzorgingshuis waar mijn schoonmoeder verblijft. Daarin werd verteld dat zij met spoed zou worden ingestuurd. De reden was dat ze zeer verward zou zijn en de bijgeroepen huisarts het niet vertrouwde. Meteen zijn wij in de auto gesprongen en naar het ziekenhuis gereden.

 

Slecht aan toe 

Toen wij haar daar aantroffen op de eerste hulp, was ze er slecht aan toe. Een HB van 3, totaal geen woord kunnen spreken, asgrauw, hart op hol en uitgedroogd. Nu een week later en vijf zakjes bloed, is ze gelukkig weer aan de betere hand.

 

Gebroken heup 

In de tweede week kreeg ik te horen dat een tante van mij met spoed opgenomen werd met een ernstige longontsteking. En als klap op de vuurpijl kwam diezelfde avond het bericht dat mijn eigen moeder gevallen was met de fiets en per ambulance afgevoerd werd. Daar werd een gebroken heup geconstateerd. Gisteren heeft ze een nieuwe heup gekregen.

 

Droom

Alle drie zijn nu aan het opknappen en ik ben druk met het regelen van allerlei zaken, omdat alle drie dames alleenstaand zijn, mijn man enig kind en dus er verder niemand is. Wij rijden van bezoekuur naar bezoekuur in twee verschillende ziekenhuizen.

Mijn vakantie zit er bijna op. Vannacht had ik een droom. Ik droomde dat de drie dames op mijn afdeling op een TOP-kamer kwamen. Ik liep van de ene kamer naar de andere, om hun te verzorgen.  Ben benieuwd of deze droom uitkomt. Het zou maar zo kunnen…

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.