Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog: Wat maakt werken in de dialysezorg zo boeiend?

Maar liefst 65% van alle thuisdialysepatiënten dialyseert thuis via Dianet. Als zorgprofessional in de dialysezorg wil je patiënten de best mogelijke zorg geven. Dat kan alleen met de juiste vaardigheden en kennis van actuele ontwikkelingen. In deze film worden Mariëtte (dialyseverpleegkundige thuis), Fatima (voormalig cursist en centrumverpleegkundige) en Ronald (onderzoeksverpleegkundige) gevolgd op hun werkdag. Bestuurder Wendela Hingst deelt haar visie op de dialysezorg.Verpleegkundigen kunnen in vijftien maanden de opleiding tot dialyseverpleegkundige bij Dianet volgen. En als je eenmaal dialyseverpleegkundige bent, dan ben je eigenlijk nooit uitgeleerd. Wil jij meer weten? Bekijk dan de volledige bedrijfsdocumentaire van 12 minuten via deze link, of kijk op de website van Dianet voor meer informatie!

Bekijk snel de teaser hieronder!

Verpleegkundigen kunnen in vijftien maanden de opleiding tot dialyseverpleegkundige bij Dianet volgen. En als je eenmaal dialyseverpleegkundige bent, dan ben je eigenlijk nooit uitgeleerd. Wil jij meer weten? Bekijk dan de volledige bedrijfsdocumentaire van 12 minuten via deze link, of kijk op de website van Dianet voor meer informatie!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.