Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

ZEN op het Nursing Event

Ben thuis. Hoofd vol. Vol enthousiasmerende ideeën. Op de beursvloer werd ik overspoeld. Met informatie en gratis dingen. Skillslabs, rekentoetsen, leuke spullen.
ZEN op het Nursing Event

 

Vroeg ik om verpleegaccesoires… nou die kon ik krijgen. Ik kocht knaloranje klompen en verbandschaar. Nursing leverde daar voor elke geïnteresseerde bezoeker een evenzeer oranje badgejojo bij. Er waren vakbonden en beroepsverenigingen. Kennelijk betaal ik teveel en zet me te weinig in. Ook voor mijn vrije tijd had het Event nog tips. Het blijkt dat je met collega’s een dagje verpleeggeschiedenis kunt snuiven in het Florence Nightingale Instituut. Leuk, interactief én met snoezig zustersnuisterijenwinkeltje.

Verpleegkundigen bleken flink wat carrièreopties te hebben. Doen wat we nu al doen. Of dialyseren in het St. Antonius in Nieuwegein (ze zoeken nog mensen). Je kunt detacherend verplegen, uitgezonden worden. Of het leger in. Ik moest even zitten. Nadenken over dit alles. Werd duizelig. Zag flitsen. Bleek de stoel er één van een aurafotografe. Een stoel verder werd deze blogger cartoonesk uiteengezet. Vermoeid van alle aandacht, informatie en antwoorden liet ik mij achterover zakken bij een stand voor therapeutic touch. Daar werd ik zo therapeutic getoucht dat ik fris en zonder moeite de kilometers maakte terug naar huis. En hier zit ik nu. Verlicht en grootser dan ooit. Ik kan niet wachten om met het geleerde mijn collega’s te gaan inspireren (geleerd op een workshop).

Het Nursing Event. Wat zeg je? Was je er niet bij? Nou, je hebt héél wat gemist. Geef hieronder je heel goede reden op voor afwezigheid. Of je mening over het Event als je zo slim was om wél te komen. Zie ik je volgend jaar?

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.