Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ziekenhuisimago

Het imago van het ziekenhuis moest worden opgekrikt, zo vindt de Nederlandse vereniging van ziekenhuizen. Daarom volgt er weer eens een campagne...
Ziekenhuisimago

Compleet met een website en een zingende Loes Luca op de radio die zingt hoe bijzonder het wel niet is dat wanneer je ziek bent kunt rekenen op de zorg van zo’n 180.000 mensen die dagelijks voor je klaar staan. Moet dit bijzonder worden gevonden, vraag ik mij af.

Zorgen voor andere mensen, het lijkt mij zo vanzelfsprekend en ik zou niks anders liever willen.  Als ik kijk naar mijn eigen collega’s, mijn ‘team’ dan voel ik een enorme gedrevenheid onder het personeel. Zelf ben ik druk met het voorwerken voor de opleiding en mijn portfolio -welke ik ingeleverd moet hebben op 1 juni- is op één opdracht na compleet. Het is hard werken maar het is voor een goed doel, want dan mag ik een jaar eerder dan gepland beginnen met de opleiding!
 
Als ik dan kijk naar het imago van het ziekenhuis…Moet dat opgekrikt worden? Ik heb er mijn bedenkingen bij. Natuurlijk zijn ‘we’ de laatste tijd negatief in het nieuws gekomen. Maar dat kun je ook zeggen over bijv. de landmacht. Misschien wat meer waardering van de patiënten, de agressiviteit te lijf?

Ja, daar ben ik vóór, zeker voor het laatste, maar het opkrikken van het imago…
Respect verdien je, dat dwing je niet af!

Het imago van het ziekenhuis: moet het worden gepimpt of is het weggegooid geld?

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.