Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Zusterschoeisel

Wit hoeft het allang niet meer te zijn. Maar er lekker op kunnen lopen is voor veel van ons een must. We maken immers genoeg kilometers.
Zusterschoeisel

Op de website ziekenhuisforum.nl is al enige tijd een topic bezig over ziekenhuisklompen. Alle merken en modellen worden er besproken. Bij mij passeerden al vele gympen de revue, van zilver tot roze. Maar na menig ongeluk met sondevoeding, braaksel, drainvocht en bloed waren ze toch niet erg handig. Moeilijk schoon te houden ook. 
 
Op de OK weten ze het al heel lang: siliconen/rubber klompen. Ik was er één van de eersten mee, maar bij ons op de afdeling zijn ze nu toch ook een hype geworden. Collega’s en ik lopen in de meest vrolijke kleuren van deze ‘krokodillen’. Wel of niet ‘gepimpt’ met de daarbij behorende jibbitz, rubberen figuurtjes die je in de gaatjes kunt drukken.

Ikzelf heb felle paarse met per voet één zonnebloem en twee vlinders. Het lokt vooral reacties uit van de kindjes die er maar wat graag aan zitten te frunniken. En vandaag heeft het zelfs een autistisch kindje tot contact gebracht…

Wat vind jij: hippe vrolijke klompen of juist gewoon steriel wit?

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.