Home Challenge Overzicht Nursing Challenge toetsen

Overzicht Nursing Challenge toetsen

Nursing Challenge: Hepatitis B

161
Hepatitis B is een besmettelijke virusziekte, die in de chronische vorm meestal geen duidelijke klachten geeft. De acute fase kan wel symptomatisch verlopen. Je belangrijkste taak als verpleegkundige: voorlichting geven en therapietrouw bevorderen. De toets bij dit artikel is goed voor 2 accreditatiepunten.

Nursing Challenge: Levodopa

2709
Levodopa is een veel voorgeschreven medicijn bij de ziekte van Parkinson. Maak de toets bij het artikel en haal 1 accreditatiepunt.
substantia nigra

Nursing Challenge: Ziekte van Parkinson

3172
Nursing legde 9 veelgestelde vragen over Parkinson voor aan deskundigen. Met de toets bij dit artikel kun je 2 punten halen voor het kwaliteitsregister V&V.

Eline wint de Nursing Challenge 2019

7081
Afgelopen jaar deden een kleine 7000 verpleegkundigen mee aan de Nursing Challenge. Eline Kassenberg had de hoogste score en wint daarmee de hoofdprijs.
osteoporose

Nursing Challenge: Osteoporose

3692
Goede uitleg over osteoporose en het nut van de behandeling kan het fractuurrisico verlagen. Met de toets bij dit artikel kun je 2 accreditatiepunten halen.
oxycodon

Nursing Challenge: Oxycodon

10157
Hoeveel weet jij over de veel voorgeschreven pijnstiller oxycodon? Toets je kennis met de Nursing Challenge en verdien 1 accreditatiepunt.

Nursing Challenge: Clopidogrel

7868
Clopidogrel is een trombocytenaggregatieremmer (plaatjesremmer). Maak de toets bij dit artikel en verdien 1 accreditatiepunt.
Nursing Challenge epilepsie

Nursing Challenge: Epilepsie

5574
Wat kun je doen als een patiënt een epileptische aanval heeft, en welke complicaties kunnen voorkomen? De toets bij dit artikel levert 2 accreditatiepunten op.

Nursing Challenge: Mirtazapine

3717
Mirtazapine is een antidepressivum, maar wordt ook voorgeschreven bij onder andere slaapproblemen. De toets bij dit artikel levert 1 accreditatiepunt op.
schildklier

Nursing Challenge: Schildklieraandoeningen

6398
Lees hoe de schildklier werkt, en wat er gebeurt bij schildklierstoornissen zoals hypothyreoïdie en hyperthyreoïdie. Haal 2 accreditatiepunten met de toets.

Accreditatie

Met de Nursing Challenge dagen we je uit om je kennis te toetsen en te vergroten. In elke Nursing vind je twee artikelen met een online kennistoets. Deze toetsen mag je als abonnee maken. Je verdient hiermee accreditatiepunten én maakt kans op leuke prijzen.