Nursing Festival

Boek nu je tickets voor het verpleegkundig event van 2019!
Nursing Festival - verpleegkundig feestje met inhoud

Een verpleegkundig feestje met inhoud, speciaal voor jou! Kom ook met je collega's genieten van bijzondere workshops, vakinhoudelijke sprekers, leuke muziekoptredens, lekker eten en een gezellige markt!

Nursing Festival: 29 augustus 2019
Je hebt het mooiste vak van de wereld. Maar het is wel elke dag hard werken. Daarom willen we jou in het zonnetje zetten. En dat doen we op het Nursing Festival, op donderdag 29 augustus 2019. Een bezoek staat garant voor de beste sprekers, spraakmakende workshops en heel veel plezier met collega’s.

Wat is er allemaal te doen op Nursing Festival? Bekijk hier het programma >>

iconen Nursing Festival

Inspiratie, ontspanning en inhoud

 • Laat je bijpraten in de best beoordeelde lezingen van het jaar
 • Met onder andere Nederlands beroemdste neurowetenschapper Erik Scherder en modestylist Fred van Leer en nog veel meer topsprekers
 • Geniet van leuke muziekoptredens
 • Doe inspiratie op over de zorg van de toekomst
 • Smul van lekkere hapjes en drankjes
 • Ontdek de innovaties die eraan komen op een gezellige markt
 • Verdiep je kennis met bijzondere workshops en leerzame kennissessies
 • Combineer ontspanning en inhoud op dit unieke festival!

Boek nu je tickets voor het verpleegkundig event van 2019!

Nursing Festival: 29 augustus 2019 | Programma: Wat is er allemaal te doen?

Het programma wordt ontwikkeld met o.a. de beste sprekers, spraakmakende workshops en inspirerende lezingen. Op het Nursing festival stel jij zelf jouw programma samen.

1.

Prof. dr. Erik Scherder heeft aangetoond dat muziek een positief effect heeft op de verbindingen tussen gebieden in het brein. Hoe kun je muziek inzetten als hulpmiddel in de zorg? Muziek, op wat voor manier dan ook beleefd, professioneel of zomaar, passief of actief, kan wonderen doen. Tijdens dit onderdeel beschrijft prof. dr. Erik Scherder hoe en je zal het zelf ervaren. Het belooft een muzikale belevenis te worden.

2.
Lees meer Sluiten
Fashionles

Met het hart op de tong en een flinke dosis humor geeft Fred van Leer op het Nursing Festival fashionles.

Als je een lezing van Fred bij woont dan leer je wat je in de kast moet hebben. Met deze basis  kom je altijd goed voor de dag en heb je geen stress meer in de ochtend. Kortom LEER van FRED.

3.
Lees meer Sluiten
Hoe krijg je mensen met dementie in beweging?

Mensen met dementie willen vaak niet zoveel meer en kunnen ook niet zoveel meer. Toch doen we pogingen om ze in ‘beweging’ te krijgen. Op de vraag ‘wilt u helpen aardappels schillen?’ is het antwoord regelmatig ‘dat heb ik m’n hele leven al gedaan!’. Toch geloven wij er in dat er manieren zijn om mensen met dementie op een laagdrempelige manier tot activiteit te krijgen. Zowel thuis als in een zorginstelling. Hoe? Door het creëren van een uitdagende omgeving, met uitdagingen die passen in de wereld van iemand met dementie. Tijdens deze workshop maak je kennis met een andere manier van denken.

4.
Lees meer Sluiten
Van breinvriendelijk/stressvrij werken, naar boksend uit je hoofd

Teveel te doen en te weinig tijd? Nog erger het blijft allemaal in je hoofd zitten?

De workshop “van breinvriendelijk/stressvrij werken naar boksend uit je hoofd”, neemt jou mee in de werking van het brein.
Na een korte presentatie over het brein en hoe je breinvriendelijk kunt werken door Frans, ga je met Cor aan de slag om al boksend uit je hoofd raken. Hierin zal het boksen gebruikt worden om bewuster te worden van je emoties en gedachten.

Het resultaat na deze workshop:

 • Inzicht in de werking van het brein;
 • Praktische tips om stressvrij te werken
 • Nog meer bewustwording van je fysiek in combinatie met je gedachten.

Frans Duijts, De Hoofdzaken & Cor van Drieberge, De Boksende Coach

Dit wil je niet missen, boek nu je tickets.

Nursing Festival: 29 augustus 2019 | Wie komen er allemaal:

Bekijk hier een overzicht van de sprekers en optredens tijdens het Nursing Festival.

Het programma is nog in ontwikkeling, houd de website in de gaten voor de laatste updates!

Dit wil je niet missen!

Nursing Festival: 29 augustus 2019 | Sfeer video

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Bekijk de video hieronder:

Dit feestje wil je niet missen!

Nursing Festival info | Alles wat je wilt weten over het Nursing Festival

Je hebt het mooiste vak van de wereld. Maar het is wel elke dag hard werken. Daarom willen we jou in het zonnetje zetten. En dat doen we op het Nursing Festival.


Wanneer

Datum Nursing Festival

 


Voor wie?

Alle verpleegkundigen, verzorgende en overige geïnteresseerden.


Waar is het Nursing Festival?

Op een unieke evenementenlocatie aan de Kromme Rijn in Bunnik (Utrecht): De Landgoederij
Adres: Camminghalaan 30, 3981 GH Bunnik


Ticketprijzen
Nursing Festival belooft een onvergetelijk spektakel te worden. Een dag vol inspiratie, ontspanning en inhoud en inclusief een heerlijke lunchBoek nu je tickets.

69,- p.p. (excl. btw) | Early Bird tickets voor de eerste 100 deelnemers
84,- p.p. (excl. btw) | Regulier tarief*
74,- p.p. (excl. btw) | Abonnee tarief Nursing, TvV, TvZ*
74,- p.p. (excl. btw) | Ledentarief Nu’ 91*

*Voorwaarden | Niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties van (onderdelen van) Bohn Stafleu van Loghum. Annuleren is niet mogelijk. Bij verhindering kan natuurlijk altijd een vervanger van jouw inschrijving gebruikmaken. Wil je een vervanger doorgeven? Stuur dan een e-mail naar aanmelder@bsl.nl.

CRKBO
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel uitmaakt, is als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Instellingen die geregistreerd staan in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en mogen hun beroepsopleidingen btw vrij aanbieden.


Accreditatie
Nursing Festival staat gelijk aan een studiebelasting van 3 uur. Zodra er meer bekend is over het programma wordt er accreditatie aangevraagd. 


Contact
Voor vragen met betrekking tot inschrijven is onze klantenservice bereikbaar op het telefoonnummer 030 – 6 38 36 38 of per e-mail via aanmelder@bsl.nl.

Sponsormogelijkheden
Kom in contact met de doelgroep. De Nursing Experience is het grootste bij- en nascholingsevenement voor verpleegkundigen en verzorgenden in Nederland al jaren lang is deze winter editie helemaal uitverkocht. Daarom dit jaar voor het eerst een Nursing Experience Festival summer edition. Het biedt u de mogelijkheid om kwalitatief contact te hebben met de verpleegkundigen en verzorgenden.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanager Nursing Festival.