Nursing Festival

Boek nu je tickets voor het verpleegkundig event van 2020!
Nursing Festival 2020

Een verpleegkundig feestje met inhoud, speciaal voor jou! Kom ook met je collega's genieten van bijzondere workshops, vakinhoudelijke sprekers, leuke muziekoptredens, lekker eten en een gezellige markt!

Nursing Festival: 27 augustus 2020
Je hebt het mooiste vak van de wereld. Maar het is wel elke dag hard werken. Daarom willen we jou in het zonnetje zetten. En dat doen we op het Nursing Festival, op donderdag 27 augustus 2020. Een bezoek staat garant voor de beste sprekers, spraakmakende workshops en heel veel plezier met collega’s.

Meld jij je als één van de eerste 100 deelnemers aan? Dan krijg je vroegboekkorting. 

Met o.a. topspreker Erik Scherder & Wouter de Jong
Ook dit jaar staat prof. dr. Erik Scherder weer op het programma. De meest bevlogen professor van Nederland vertelt met vaart, vaardigheid en groot inlevingsvermogen over het brein. Daarnaast leert Wouter de Jong je alles over de sportschool voor je geest; een goede gezondheid begint namelijk niet in de sportschool maar in je hoofd!

De eerste editie van het Nursing Festival was 100% uitverkocht.
Wil jij er in 2020 bij zijn? Scoor dan snel je tickets >

Wat is er allemaal te doen op het Nursing Festival?
De eerste namen zijn bekend!

1.

Prof. dr. Erik Scherder heeft aangetoond dat muziek een positief effect heeft op de verbindingen tussen gebieden in het brein. Hoe kun je muziek inzetten als hulpmiddel in de zorg? Muziek, op wat voor manier dan ook beleefd, professioneel of zomaar, passief of actief, kan wonderen doen. Tijdens dit onderdeel beschrijft prof. dr. Erik Scherder hoe en je zal het zelf ervaren. Het belooft een muzikale belevenis te worden.

Met muzikale begeleiding van Isaac Bullock

2.
Lees meer Sluiten
Sportschool voor je geest

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wouter de Jong verwelkomt je in zijn Sportschool voor je geest en laat zien hoe je je mentale conditie kunt verbeteren. Gebaseerd op positieve psychologie, mindfulness, aandacht- en compassie training is zijn sportschool als een proteïne shake voor je hersenen. In de ‘sportschool voor je geest’ leer je onder andere: waarom streven naar geluk allesbehalve egoïstisch is; hoe je relatie met vrienden en collega’s te versterken en meer gedaan te krijgen in minder tijd. Mis deze sessie zeker niet!

3.
Lees meer Sluiten
Speedrekenen met MeneerMegens

Op een andere manier je Verpleegkundig Rekenen verbeteren? Weg met je boeken maar lekker aan de slag samen met de bekende YouTube-leraar MeneerMegens. Voetjes in het gras, rekenmachine en pen in de aanslag en go! Geen stress, want het kan ook relaxt en leuk, daar kun je op rekenen!

Nursing Festival: 27 augustus 2020

De eerste namen zijn bekend!

Video: Bekijk de wereld met andere ogen | Nursing Festival

Ontspan en laat jezelf verwonderen. Bekijk de wereld met andere ogen, met een nieuw perspectief. Bekijk de video, voor iedereen die in de zorg werkt:

Video: Aftermovie van het Nursing Festival

Heb jij jezelf al gespot?

Editie 2019
In 2019 was de succesvolle eerste editie van het Nursing Festival, met hoge beoordelingen van de bezoekers.

 

  • “Zoveel interessante onderwerpen gegeven door enthousiaste deskundige mensen. De sfeer was erg prettig door de festival opzet. Lekker buiten op een mooi landgoed. Ook het eten was erg goed verzorgd”
  • “Super mooie locatie! Lezingen waren geweldig en leerzaam. De markt was ook erg leuk en ontspannen om rond te lopen, ook voor de verzorgende IG genoeg te zien en horen.”
  • “Ik vond het leuk dat je ter plekke kon kijken welke workshops je wilde gaan doen. Het was qua locatie e.d. heel goed voor elkaar. De workshops waren interessant en inspirerend!”
  • “Lekker een dag er tussenuit en wel werkgerelateerd.”
  • “Leuke en interessante workshops. Ontspannen sfeer. Fijn dat er ook aandacht is – naast het vakinhoudelijke – voor het welzijn van de zorgprofessional.”

Proef alvast de sfeer in onze aftermovie

Nursing Festival info | Alles wat je wilt weten over het Nursing Festival

Je hebt het mooiste vak van de wereld. Maar het is wel elke dag hard werken. Daarom willen we jou in het zonnetje zetten. En dat doen we op het Nursing Festival.


Wanneer?

27 augustus 2020


Voor wie?

Alle verpleegkundigen, verzorgende en overige geïnteresseerden.


Waar is het Nursing Festival?

Het festival is in de regio Utrecht. De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.


Ticketprijzen
Nursing Festival belooft een onvergetelijk spektakel te worden. Een dag vol inspiratie, ontspanning en inhoud en inclusief een heerlijke lunch!

94,- p.p. (excl. btw) | Regulier tarief
79,- p.p. (excl. btw) | Early bird tickets voor de eerste 100 deelnemers
84,- p.p. (excl. btw) | Abonnee tarief

De vorige editie was 100% uitverkocht.
Wil jij er in 2020 bij zijn? Scoor dan snel je tickets. 

*Voorwaarden | Niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties van (onderdelen van) Bohn Stafleu van Loghum. Annuleren is niet mogelijk. Bij verhindering kan natuurlijk altijd een vervanger van jouw inschrijving gebruikmaken. Wil je een vervanger doorgeven? Stuur dan een e-mail naar aanmelder@bsl.nl.

Cedeo erkend
Met dit klanttevredenheidsoordeel is de kwaliteit van onze congressen en masterclasses ruimschoots gewaarborgd. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die opleidingsinstituten toetst. Lees meer over de CEDEO erkenning.

Btw vrij door CRKBO registratie
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel uitmaakt, is als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door deze CRKBO registratie mogen wij onze congressen btw vrij aanbieden. Lees meer over de CRKBO registratie.


Accreditatie
Het Nursing Festival staat gelijk aan een studiebelasting van 5 uur.
Het congres is geaccrediteerd voor 5 punten door het Kwaliteitsregister V&VN (scholing algemeen).


Contact
Voor vragen met betrekking tot inschrijven is onze klantenservice bereikbaar op het telefoonnummer 030 – 6 38 36 38 of per e-mail via aanmelder@bsl.nl.

Sponsormogelijkheden
Kom in contact met de doelgroep. De Nursing Experience is het grootste bij- en nascholingsevenement voor verpleegkundigen en verzorgenden in Nederland al jaren lang is deze winter editie helemaal uitverkocht. Daarom dit jaar voor het eerst een Nursing Experience Festival summer edition. Het biedt u de mogelijkheid om kwalitatief contact te hebben met de verpleegkundigen en verzorgenden.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanager Nursing Festival.

Kom ook met je collega’s genieten van bijzondere workshops, vakinhoudelijke sprekers, leuke muziekoptredens, lekker eten en een gezellige markt!