Nursing Experience

Nursing Experience

De Nursing Experience: twee spetterende dagen speciaal voor verpleegkundigen en verzorgenden, met ruim 40 workshops, een interactieve beursvloer, een skillslab, goodies, gadgets en smakelijke catering.

Hét event voor verpleegkundigen en verzorgenden van het jaar mag je niet missen. Afgelopen editie was volledig uitverkocht, wees er daarom snel bij en laat je op 6 en/of 7 december onderdompelen in boeiende workshops en interessante lezingen over zaken die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Interactieve beursvloer
Bezoek de interactieve beursvloer met vele activiteiten, meer dan 80 stands, carrièremogelijkheden en patiëntenverenigingen!

Het skillslab 
Oefen je verpleegkundig- technische vaardigheden in het skillslab zoals reanimeren, infuusprikken, zwachtelen, venapunctie en meer!

Kies uit 40 workshops
Stel je eigen programma samen uit ruim 40 workshops met uiteenlopende onderwerpen.

Werk aan je carrière
De Nursing Experience biedt je de kans om actief aan je carrière en ontwikkeling te werken. Nursing vacatures, werkgevers en intermediairs zijn aanwezig op het carrière plein. Zij komen graag met je in contact en helpen je op weg met tips, professionele LinkedIn foto’s, een persoonlijkheidstest en meer. Kom je ook langs?

Een educatieve dag uit voor jou en je collega’s!
Kom in contact met ruim 3000 collega verpleegkundigen.

Hotelovernachting ReeHorst
Kom je beide dagen? Of wil je een voorovernachtig? Boek dan een overnachting in de ReeHorst. Vermeld daarbij dat je deelneemt aan de Nursing Experience en profiteer van een gereduceerd tarief.

Proef de sfeer van de Nursing Experience

Donderdag 6 en vrijdag 7 december 2018

09.00 – 10.00 uur Ontvangst
10.00 – 11.00 uur Ronde 1A
10.30 – 11.30 uur Ronde 1B
11.30 – 13.30 uur Lunchpauze (lunch is inbegrepen)
11.45 – 12.45 uur Ronde 2A
12.15 – 13.15 uur Ronde 2B
13.30 – 14.30 uur Plenair programma
Vrij toegankelijk, vol = vol, vooraf inschrijven is niet mogelijk
14.45 – 15.45 uur Ronde 3A
15.00 – 16.00 uur Ronde 3B
16.05 – 17.05 uur Ronde 4A
16.15 – 17.15 uur Ronde 4B

Bovenstaand programma is onder voorbehoud van wijzigingen

De ontwikkelingen van het inhoudelijke programma van de Nursing Experience 2018 zijn in volle gang. Houd deze pagina in de gaten, de komende weken worden de workshops aangevuld. In totaal zullen er ongeveer 40 verschillende workshops plaats vinden. Enkele weken voor de Nursing Experience ontvang je een mail en kun je je eigen programma samenstellen door 4 workshops te kiezen.

Naast het uitgebreide aanbod aan workshops is er op de Nursing Experience nog veel meer te beleven. Op de beursvloer kun je advies inwinnen over jouw carrièremogelijkheden als verpleegkundige of benodigde verzekeringen. Je krijgt informatie over wondmaterialen en je kunt met vakgenoten van gedachten wisselen over jouw dagelijkse werk.

Het Skillslab biedt jou als verpleegkundige of verzorgende de uitgelezen mogelijkheid om voorbehouden en verpleegkundige handelingen te oefenen. Denk hierbij aan de handhygiëne-test, wondzorgvaardigheden, infuusprikken, zwachtelen, reanimeren, venapunctie en agraves verwijderen, een maagsonde inbrengen met behulp van een  omrekeningstabel en pH meting, het toedienen van zuurstof, het katheteriseren van een man en nog veel meer.

Veel gestelde vragen
Heb je een vraag over de Nursing Experience? Kijk dan eerst bij onze veel gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Mail dan naar nursingexperience@bsl.nl of bel onze klantenservice op 030 – 6 38 36 38. Wij streven er naar vragen per e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.


Algemeen

Voor wie is de Nursing Experience?
De Nursing Experience is voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, verzorgenden, docenten en studenten verpleegkunde.

Waar vindt de Nursing Experience 2018 plaats?
De Nursing Experience vindt op donderdag 6 en vrijdag 7 december 2018 plaats in de ReeHorst te Ede. Meer informatie over de locatie en een routebeschrijving vind je hier.

Hoe laat begint de Nursing Experience?
Het ontvangst is tussen 09.00 en 10.00 uur. De laatste workshopronde is om 17.15 uur afgelopen.

Hoeveel workshops worden er aangeboden? 
Tijdens de Nursing Experience kan je kiezen uit ongeveer 40 workshops. De workshops worden in de komende weken en maanden aan het programma toegevoegd.

Kan ik parkeren bij de ReeHorst?
Wij adviseren om gebruik te maken van het openbaar vervoer (zie onderstaande vraag). De ReeHorst beschikt over een eigen parkeerterrein met een beperkt aantal plaatsen. Voor parkeren geldt vol is vol.

Is de ReeHorst ook per trein te bereiken? 
De ReeHorst ligt op slechts vijf minuten loopafstand van station Ede – Wageningen. Bussen en treinen stoppen op dit station.

Wat zit er in de prijs van een ticket inbegrepen?
Prijzen zijn inclusief toegang tot de beursvloer, vier workshops, het skillslab, een goodiebag en uitgebreide catering.

Kan ik op factuur betalen?
Op factuur betalen kan, stuur dan een e-mail naar nursingexperience@bsl.nl.

Ontvang ik een (e)-ticket?
Na inschrijving voor de workshops ontvang je automatisch je e-ticket. Print deze uit en neem deze mee naar de Nursing Experience. Heb je geen ticket ontvang? Stuur dan een e-mail naar nursingexperience@bsl.nl.

E-ticket niet ontvangen?
Wellicht is het e-ticket in de spamfolder terechtgekomen. Is dit niet het geval stuur dan een e-mail naar nursingexperience@bsl.nl.

Is er lunch aanwezig?
Ja, tijdens de middagpauze wordt er voor lunch gezorgd. Ook gedurende de dag wordt er voor eten en drinken gezorgd.

Kan er rekening worden gehouden met mijn dieetwensen i.v.m. allergieën?
Heb je speciale dieetwensen i.v.m. allergieën stuur dan een e-mail naar nursingexperience@bsl.nl.

Wat is er te doen op de beursvloer?
Tijdens de Nursing Experience kan je diverse workshops volgen. Ook kan je een bezoek brengen aan de twee beursvloeren met vele stands of verpleegkundige handelingen oefenen in het skillslab.

Kan ik overnachten in de ReeHorst
Kom je beide dagen? Of wil je een voorovernachtig? Boek dan een overnachting in de ReeHorst. Vermeld daarbij dat je deelneemt aan de Nursing Experience en profiteer van een gereduceerd tarief.

Wanneer kom ik in aanmerking voor het studententarief?
Het studententarief geldt alleen voor voltijdstudenten mbo, hbo of universiteit, die geen dienstverband hebben.


Groepsaanmelding

Ik wil graag een groepsaanmelding doen van bijvoorbeeld 12 personen waarbij de helft op 6 en de andere helft op 7 december komt. Hoe kom ik dan toch in aanmerking voor de groepskorting?
Onze klantenservice kan je hierbij helpen, stuur een mail naar nursingexperience@bsl.nl

Kan ik op factuur betalen?
Op factuur betalen kan, stuur dan een e-mail naar nursingexperience@bsl.nl.


Accreditatie    

Is de Nursing Experience geaccrediteerd?
Accreditatie is aangevraagd bij het kwaliteitsregister V&VN.

Voor hoeveel punten is de Nursing Experience geaccrediteerd?
Accreditatie is aangevraagd bij het kwaliteitsregister V&VN voor 4 punten.

Waar kan ik mijn V&VN relatienummer invullen?
Wil je in aanmerking komen voor accreditatiepunten? Tijdens het kiezen van de workshops kan je ook je V&VN relatienummer doorgeven.

Ik ben vergeten mijn V&VN relatienummer in te vullen tijdens het kiezen van de workshops. Kan ik nog in aanmerking komen voor accreditatiepunten?
Wil je alsnog in aanmerking komen voor accreditatiepunten stuur dan een e-mail met je V&VN relatienummer naar nursingexperience@bsl.nl.

Wanneer ontvang ik de accreditatiepunten?
Accreditatiepunten worden uiterlijk zes weken na afloop van de Nursing Experience bijgeschreven in het V&VN kwaliteitsregister.


Workshops

Wanneer ontvang ik de uitnodiging voor het maken van mijn workshopkeuze?
Enkele weken voorafgaand aan de Nursing Experience ontvang je een e-mail met daarin een link waarmee je je kan aanmelden voor de workshoprondes.

Hoeveel workshops kan ik volgen op de Nursing Experience?
Er zijn vier verschillende workshoprondes, je kunt uit elke ronde één workshop kiezen.

Ik wil graag wijzigen van workshop, kan dat? 
Het is mogelijk te wisselen van workshop indien de workshop van je keuze nog niet vol zit. Stuur dan een e-mail naar nursingexperience@bsl.nl.


Annuleren

Ik heb een ticket gekocht maar ik kan deze dag niet, kan ik mijn inschrijfgeld terugkrijgen?
I.v.m. de gemaakte administratiekosten is er bij een annulering geen restitutie mogelijk. Het is wel mogelijk om je ticket naar een andere dag van de Nursing Experience om te laten zetten of op een andere naam te laten zetten, tenzij de Nursing Experience is uitverkocht. Wil je een nieuwe naam doorgeven of annuleren? Stuur dan een e-mail naar nursingexperience@bsl.nl.

Mijn collega wil mijn ticket voor de Nursing Experience overnemen, kan dat?
Ja, het is mogelijk om je ticket op een andere naam te laten zetten. Stuur hiervoor een e-mail met de gegevens van de persoon die jouw ticket gaat overnemen (in ieder geval naam en e-mailadres) naar nursingexperience@bsl.nl.


Presentaties

Komen de presentaties van de diverse workshops online?
Ja, na afloop van de Nursing Experience worden de presentaties online beschikbaar gesteld mits de spreker hier toestemming voor geeft.

Hoe kom ik aan de link naar de presentatiepagina?
De link naar de presentaties ontvang je op de Nursing Experience in het programmaboekje en na het invullen van de online evaluatie.

Waarom staat de presentatie van de door mij gevolgde workshop niet online?
Presentaties worden alleen online beschikbaar gesteld indien de spreker hier toestemming voor geeft.

Datum en locatie
Donderdag 6 december 2018
Vrijdag 7 december 2018

ReeHorst, Ede (klik hier voor de routebeschrijving)
Bennekomseweg 24
6717 LM EDE (Gld)

De ReeHorst ligt op slechts 5 minuten rijden vanaf de A12 en de A30.
De ReeHorst ligt op slechts 5 minuten loopafstand van NS station Ede-Wageningen.


Tarieven
€ 64,95 p.p. (excl. btw) | Regulier tarief*
€ 54,95 p.p. (excl. btw) | Abonnee tarief Nursing, TvV, TvZ*
€ 54,95 p.p. (excl. btw) | Ledentarief Nu’ 91 of IZZ verzekerde*
€ 44,95 p.p. (excl. btw) | Studententarief (voltijdstudenten)*
€ 54,95 p.p. (excl. btw) | Groepstarief p.p. vanaf 10 personen*
€ 49,95 p.p. (excl. btw) | Groepstarief p.p. vanaf 25 personen*

*Voorwaarden
Niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties van (onderdelen van) Bohn Stafleu van Loghum. Annuleren is niet mogelijk. Bij verhindering kan natuurlijk altijd een vervanger van jouw inschrijving gebruikmaken. Wil je een vervanger doorgeven? Stuur dan een e-mail naar nursingexperience@bsl.nl


Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd bij het kwaliteitsregister V&VN. Je relatienummer wordt gevraagd tijdens het kiezen van de workshops.


Contact

Klantenservice (inschrijving / aanmelding)
T: 030 – 638 36 38
E: nursingexperience@bsl.nl

Congresontwikkelaar (inhoudelijke vragen)
Christa van den Hurk
T: 030 – 63 83 851
E: christa.vandenhurk@bsl.nl

Congrescoördinator (logistieke vragen)
Manouk Mens
T: 030 – 638 36 39
E: manouk.mens@bsl.nl


Sponsormogelijkheden en aanmelden voor de beurs
Kom in contact met de doelgroep. De Nursing Experience is het grootste bij- en nascholingsevenement voor verpleegkundigen en verzorgenden in Nederland. Het biedt u de mogelijkheid om kwalitatief contact te hebben met de verpleegkundigen en verzorgenden middels bijvoorbeeld een stand op de beursvloer.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanager Nursing Experience of bekijk hier de mogelijkheden.
Dyron Bijl
T: 010 – 7421941
E: dyron@crossmedianederland.com