Nursing Experience

Een educatieve dag uit voor jou en je collega's!

Nursing Experience 2021 verplaatst naar de zomer van 2022
Gezien de huidige ontwikkelingen rondom covid-19 is het op dit moment niet mogelijk de Nursing Experience te laten plaatsvinden. We begrijpen dat jullie je op deze dagen hadden verheugd. We waren zelfs uitverkocht! Daarom wordt de Nursing Experience niet geannuleerd, maar verplaatst naar 30 juni en 1 juli 2022! Op deze dagen maken we er gewoon weer ware experience van maar dan met een zomers tintje!

Jouw ticket
Jouw ticket wordt automatisch omgezet (van 2 december naar 30 juni, van 3 december naar 1 juli). Heb je hier vragen over of wil je van dag wisselen? Neem dan contact op met de klantenservice via: nursingexperience@bsl.nl

Wil jij er ook bij zijn in juni?
Heb je nog geen ticket maar wil je er graag bij zijn op 30 juni of 1 juli? Vul dan het interesseformulier in. Wij houden je graag op de hoogte.

De Nursing Experience: twee unieke dagen speciaal voor verpleegkundigen, met uiteenlopende sessies, een interactieve beursvloer, een skillslab, goodies, gadgets, accreditatie en lekker eten en drinken. Hét verpleegkundig evenement van het jaar mag je zeker niet missen!

Kies je eigen sessies
Stel je eigen sessieprogramma samen en kies uit uiteenlopende onderwerpen. Tijdens de Nursing Experience spreekt onder meer een selectie van de best beoordeelde sprekers van het afgelopen Nursing congressen seizoen!

Interactieve beursvloer
Bezoek de interactieve beursvloer met stands, activiteiten, producten, informatie over carrièremogelijkheden en patiëntenverenigingen! Hier doe je kennis op over de nieuwste ontwikkelingen, technieken en producten op het gebied van verpleegkunde.

Het skillslab
Oefen je verpleegkundig- technische vaardigheden in het skillslab zoals reanimeren, infuusprikken, zwachtelen, venapunctie en meer!

Werk aan je carrière
De Nursing Experience biedt je de kans om actief aan je carrière en ontwikkeling te werken. Kom langs voor tips, professionele LinkedIn foto’s, persoonlijkheidstests en meer.

Een educatieve dag uit!
Geniet samen met collega’s van een educatief dagje uit met heerlijk eten en drinken.

Ervaringen van deelnemers

‘Dé dag gericht op alle ‘kanten’ van de verpleegkunde.’
‘Mooi om dit met zoveel collega’s te horen en delen.’
‘Het was inspirerend om het actuele onderwerpen bezig te zijn!’
‘Ieder jaar weer een leuk uitje met collega’s en nog leerzaam ook.’
‘Voor mij was weer een boost om geluk en weer plezier te krijgen in het werk.’

PROGRAMMA | Nursing Experience 2 & 3 december 2021
Breng tussen de sessies door een bezoek aan de beursvloer.

09.00 – 10.00 uur Ontvangst
10.00 – 11.00 uur Sessieronde 1
11.00 – 11.45 uur Ochtendpauze
11.45 – 12.45 uur Sessieronde 2
12.45 – 14.15 uur Lunchpauze (lunch is inbegrepen)
14.15 – 15.15 uur Sessieronde 3
15.15 – 15.45 uur Middagpauze
15.45 – 16.45 uur Sessieronde 4

Ervaringen van deelnemers
‘Nieuwe inzichten, opfrissen van kennis, van gedachten wisselen met collega’s’
‘De Nursing Experience is het jaarlijkse uitje met vriendinnen van de opleiding’

SESSIES | Nursing Experience 2 & 3 december 2021
Tijdens de Nursing Experience spreekt onder meer een selectie van de best beoordeelde sprekers van het afgelopen Nursing congressen seizoen! Heb je tickets gekocht voor de Nursing Experience? Dan ontvang je enkele weken voor de Nursing Experience een e-mail en kun je je eigen programma samenstellen door 4 sessies te kiezen. Tussen de sessies door heb je de mogelijkheid om de beursvloer te bezoeken.

Het programma wordt de komende tijd gevuld met meer interessante sessies en sprekers. Alle workshops zijn beide dagen, tenzij anders aangegeven

1)
Lees meer Sluiten
Palliatieve zorg (2 december)

Zorg niet gericht is op genezing, maar op verzachting van lijden. Juist in de palliatieve fase, kun je veel betekenen voor je patiënt. Je kan bijvoorbeeld vragen aan een patiënt hoe hij naar de toekomst kijkt en wat hij belangrijk vindt in het leven. Vervolgens kun je samen bespreken hoe de laatste periode eruit gaat zien. Zo voeg je niet alleen waarde aan het leven toe, maar ook aan het sterven! Tijdens deze inspirerende sessie van Sander de Hosson krijg je tips en inzicht, met een lach en een traan.

2)
Lees meer Sluiten
Inspirerend levensverhaal (3 december)

Ook tijdens onzekere tijden, geldt voor Maarten dat geluk samenhangt met het stellen van doelen en deze bereiken. Dat dit niet altijd zonder slag of stoot gaat, hoort voor Maarten bij het leven. Net als het accepteren van pech. Maarten zal je met zijn verhaal inspireren.

3)
Lees meer Sluiten
Het brein en de invloed van muziek (2 december)

Hoe kunnen simpele zaken als muziek de hersenen op positieve wijze activeren en zorgen voor vermindering van pijn en angst en het geluksgevoel verhogen. Én hoe voer je het simpel door in de zorg?

4)
Lees meer Sluiten
Onbegrepen gedrag

Als we gedrag bij mensen met dementie niet langer zien als probleem- of onbegrepen gedrag, maar als signaal dat er iets niet klopt, dan kunnen we zoeken naar een mogelijke oplossing. In deze actieve sessie nemen we je mee in hoe je jezelf hierbij kunt inzetten om sleutels te vinden die passen bij het signaal dat iemand geeft.

5)
Lees meer Sluiten
Hoe werk je goed samen met het netwerk van je patiënt?

Als zorgverlener liggen nu en in de toekomst steeds meer kansen in de samenwerking met het netwerk van de cliënt, dat vraagt wel een andere rol van jou. Via actieve werkvormen krijg je vele tips mee die in de praktijk toepasbaar zijn om de samenwerking met de mantelzorger/het netwerk van je patiënt te verbeteren. Hoe kunnen we het netwerk in kaart brengen en versterken? En wat heeft een mantelzorger nodig en wat heb jij als zorgverlener nodig voor een betere samenwerking? Hoe komen we op een goede manier met elkaar in gesprek, wat kunnen we van een mantelzorger wel/niet vragen, en hoe kan hij/zij beter omgaan met de patiënt?

6)
Lees meer Sluiten
Teun Toebes komt praten over zijn huis, VerpleegThuis (3 december)

Teun woont in een verpleeghuis samen met mensen met dementie. Hij komt naar de Nursing Experience om zijn verhaal en missie met jou te delen: het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met dementie. Hoe kun jij als professional anders gaan kijken naar mensen die zorg nodig hebben? Kom naar deze sessie, en kom er achter wat Teun Toebes jou kan leren vanuit de lessen van zijn huisgenoten.

7)
Lees meer Sluiten
De wereld van de pathologie: hoe is het echt? (3 december)

Let op deze sessie is alleen op 3 december!
Een van de breedste vakken binnen de geneeskunde, een spil in het ziekenhuis; pathologie. Iets met lijken hoor je dan vaak. Wellicht staat het ver van je af, maar het is een specialisme waar je veel van kunt leren. Wat veel mensen vergeten of gewoon niet weten is dat de pathologie als een onzichtbare spil in het ziekenhuis elke dag ziektes bij de levende patiënten een naam geeft. Borstkanker, prostaat- of darmkanker maar ook anatomische nierinsufficiëntie, hersentumoren, bijholte ontstekingen en uitstrijkjes. Het aanbod bij de pathologie is extreem breed. Laat je tijdens deze sessie door Nederlandse bekendste forensisch patholoog Frank van de Goot op humoristische wijze meenemen in de wereld van de pathologie, maar dan hoe het echt is. Een prachtige medische specialisatie die helaas veel te weinig zichtbaar is voor zowel de buitenwereld als voor de zorgprofessional.

8)
Lees meer Sluiten
Reken op Meneer Megens

Op een andere manier je Verpleegkundig Rekenen verbeteren? Weg met je boeken maar lekker aan de slag samen met de bekende YouTube-leraar MeneerMegens. Voetjes in het gras, rekenmachine en pen in de aanslag en go! Geen stress, want het kan ook relaxt en leuk, daar kun je op rekenen!

10)

Wat weet jij over pijn? Wat zou je over pijn willen weten? Is jouw kennis nog wel up-to-date? Tijdens deze interactieve bijeenkomst zal Eric de Roode jullie kennis testen over alle aspecten van de pijnbestrijding. Kennisvragen met verrassende antwoorden zullen je interesse zeker wekken deze dag. Op een luchtige manier zullen pijnlijke onderwerpen besproken worden. Welke fabels en feiten zijn er binnen de pijnbestrijding? Hoe zit het met de opioïdcrisis in Nederland. Wat is jouw rol als verpleegkundige of verzorgende bij het geven van pijnstillers. Geen hoorcollege over pijn, maar een interactieve quiz waar je op luchtige manier je kennis kunt testen, maar bovenal nieuwe kennis kunt opdoen!

11)
Lees meer Sluiten
Leven na hersenletsel: een kijkje in het hoofd van de patiënt

Anne is 23 jaar en student aan de Universiteit Wageningen, wanneer zij zich plots niet lekker voelt. Anne is geen klager, maar na een paar dagen zich ellendig te hebben gevoeld, besluit zij toch maar even langs de huisartsenpost te gaan. Hier wordt haar verteld dat ze voorlopig nog niet naar huis mag. Vele onderzoeken volgen en met uiteindelijk de vreselijke conclusie: een bloedend cavernoom bij de hersenstam. Anne vertelt tijdens het Nursing Festival haar verhaal. Dit is een groot doel tijdens haar revalidatie. Voor het gemak neemt zij Simon, haar neuropsycholoog, ook mee.

12)
Lees meer Sluiten
Agressie erkennen en begrenzen

Agressie komt zoals we allen weten helaas veel voor in de zorg. Tijdens deze sessie geeft Gerben jou handvatten om agressie te voorkomen door anders te reageren. Je krijgt inzicht voor oplossingen bij vastlopend problematisch gedrag.

Gun jezelf deze sessie!

13)
Lees meer Sluiten
Impact van corona op jou, je organisatie of je cliënt/patiënt

Bewoners die zijn overleden, de uitputtingsslag voor de zorg en de vele besmette medewerkers; wat is de impact van Corona? Welke verschillen in beleving en aanpak zijn te constateren, wat zijn de gevolgen van deze crisis op bewoners, medewerkers en organisaties. Gerben Bergsma neemt je mee in hoe je een beetje je weg kunt vinden in deze rare en vervreemdende situatie. Met zorg voor jezelf en aandacht voor de ander, binding creëren en het claimen en respecteren van het verpleegkundig- en verzorgend domein.

14)

Intimiteit en seksualiteit zijn menselijke basisbehoeften. Die verdwijnen niet als mensen oud worden of dementie krijgen. Waarom wordt daaraan in de professionele zorg dan toch zo weinig aandacht besteed? In deze sessie krijg je handvatten om deze basisbehoeften in de zorgpraktijk de plaats te geven die zij verdienen.

15)

Dementie is een proces van afnemende mogelijkheden en toenemende beperkingen. Ondanks het progressieve verloop ervan blijven er altijd mogelijkheden. Ook mogelijkheden tot het benutten van (vooral het impliciete) geheugen en het leervermogen. Tijdens de workshop wordt daarvan een demonstratie gegeven. Leer meer over hoe zelfs mensen met een gevorderde dementie nog kunnen leren.

16)

Anamnese bij wondzorg is van groot belang. Vaak wordt er gefocust op de lokale wond en te weinig op de mogelijke onderliggende oorzaken. Dat is slecht voor de slagingskans van de wondbehandeling. Henri maakt je tijdens deze sessie bewust van het feit dat de wond niet primair het probleem is, maar het onderliggend lijden. Je krijgt handvatten voor een betere wondbehandeling. Laat klinisch redeneren er weer aan te pas komen!

17)
Lees meer Sluiten
Talkshow Verpleegkundig Leiderschap

Je hebt meer invloed dan je denkt! Met elkaar gaan we in gesprek over verpleegkundig leiderschap. Doe jij ook mee? Hoe pak je de leiderschap rol? Hoe overtuig je anderen? Hoe kun je jouw stem laten horen?

18)

Palliatieve sedatie wordt steeds vaker toegepast in de stervensfase. Als verpleegkundige zal je er dus steeds meer mee te maken gaan krijgen. In deze workshop gaan we in op hoe vaak gebeurt het eigenlijk? Waarom? Sinds wanneer? Door wie en bij wie? We bespreken de indicatie de voorwaarden en de uitvoering van palliatieve sedatie. Wat is jouw rol en wat zijn de grenzen?

19)
Lees meer Sluiten
De Grote Nursing Kennisquiz

Meer informatie volgt.

20)

Hét medicijn tegen slecht slapen? Niets doen! Ontdek tijdens deze sessie hoe de oplossing voor uitgerust wakker worden dichterbij is dan je denkt. Met de tips uit deze sessie slaap je lekkerder. En ga je als verpleegkundige met meer energie aan het werk. Zodat jij fijner in je vel zit en je collega’s en cliënten weer op je kunnen rekenen.

Wat leer je tijdens deze sessie?

  • Je hebt nieuwe inzichten over slaap
  • Je weet hoe je je slaap kunt verbeteren en dus weer meer energie krijgt
  • Je hebt praktische tools om, ook na een mindere nacht, de (werk)dag goed door te komen

Deze sessie wordt aangeboden door Stichting IZZ.

21)
Lees meer Sluiten
Als verpleegkundige werken binnen een gevangenis; een boeiend vak!

Tijdens deze sessie wordt een beeld gegeven over de werkzaamheden van de drie verpleegkundige functies binnen detentie (Dienst Justitiële Inrichtingen). Deze functies zijn namelijk heel verschillend. Ook krijg je informatie over de aspecten zorg en veiligheid. Enerzijds gaan zorg en veiligheid goed samen, anderzijds bijten ze elkaar soms. Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn de beperkingen? Aan de hand van een casuïstiek licht Monique verschillende praktijksituaties nader toe. We gaan interactief met elkaar aan de slag. Ben je nieuwsgierig naar de zorg ‘binnen de muren’, kom dan naar deze boeiende sessie!

Deze sessie wordt aangeboden door Dienst Justitiële Inrichtingen.

22)
Lees meer Sluiten
Yoga-Mindfulness: van doen naar zijn

De afgelopen periode ben jij ontzettend druk geweest met het zorgen voor anderen. Het is nu tijd voor jou! Hoe ga jij om met drukte in je hoofd? Welke keuzes maak je? Mindfulness helpt niet alleen bij het hanteren van stress, maar ook bij het herstellen van balans tussen werk en privé. De combinatie met yoga is prachtig. Je verbetert de kwaliteit van leven, doordat je vanuit rust handelt en bewuste(re) keuzes maakt.

23)
Lees meer Sluiten
Bouw en werking Vitale Organen

Je krijgt in deze sessie een mooi overzicht van de bouw en werking van het Hart, de Longen, de Lever en de Nieren. Naast de gewone anatomie en de microscopische anatomie, wordt de algemene fysiologie van deze organen kort uitgelegd. In de sessie zijn echte anatomische preparaten en modellen aanwezig en de docent wijst de belangrijkste kenmerken van deze organen op de preparaten of op de diapresentatie aan. Daarbuiten kan je zelf de preparaten bekijken en vastpakken.

24)
Lees meer Sluiten
Sportschool voor je geest

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wouter de Jong verwelkomt je in zijn Sportschool voor je geest en laat zien hoe je je mentale conditie kunt verbeteren. Gebaseerd op positieve psychologie, mindfulness, aandacht- en compassie training is zijn sportschool als een proteineshake voor je hersenen.

In de ‘sportschool voor je geest’ leer je onder andere:

  • Je relatie met vrienden en collega’s te versterken
  • Van je piekerdrift af te komen
  • Positieve emoties langer vast te houden
  • De edele kunst van het falen
  • Meer gedaan te krijgen in minder tijd
  • Hoe je met meer aandacht kunt leven
  • Waarom streven naar geluk allesbehalve egoïstisch is

25)
Lees meer Sluiten
Complementaire zorg in de praktijk: wat moet je weten?

Bijna alle ziekenhuizen bieden een vorm van complementaire zorg: van eenvoudige ontspanningsoefeningen en muziek tot mindfulness en hypnose. In de ouderenzorg en de palliatieve zorg wordt vaak massage, aromazorg en therapeutic touch aangeboden. Meestal om pijn, angst en onrust te verminderen. Patiënten maken er zelf ook veel gebruik van, maar vertellen dit lang niet altijd aan de arts of verpleegkundige. Wat moet je als verpleegkundige weten om complementaire zorg verantwoord te bespreken en aan te bieden? In deze workshop hoor je over recente ontwikkelingen, krijg je praktische tips en ervaar je zelf wat ontspanning kan betekenen.

26)

Op 1 januari 2020 is de Wet zorg en dwang (WZD) ingegaan. Deze wet vervangt de BOPZ. De Wet zorg en dwang regelt de rechten en de bescherming van de cliënt, ook in de thuissituatie. De Wzd wil onvrijwillige zorg zoveel mogelijk voorkomen. Maar vaak heeft onvrijwillige zorg te maken met onbegrepen gedrag. Dus ligt de uitdaging in het analyseren, begrijpen en beïnvloeden van gedrag dat we tot dan toe niet begrijpen. Soms is accepteren nodig en dan wijst het stappenplan in de Wzd ons de weg.
Welke gevolgen heeft dit voor jouw dagelijkse werk? Tijdens deze sessie behandelen we de uitgangspunten en begrippen van de wet. We gaan dieper in op het stappenplan en de verschillende rollen en verantwoordelijkheden en maken we vervolgens de brug naar het onbegrepen gedrag.

Programma onder voorbehoud van wijzigingen

Het event voor verpleegkundigen mag je niet missen!

BEURSVLOER | Nursing Experience 2 & 3 december 2021
Op de interactieve beursvloer van de Nursing Experience doe je kennis op over de nieuwste ontwikkelingen, technieken en producten op het gebied van verpleegkunde. Bij de stands krijg je gadgets, kun je advies inwinnen over jouw carrièremogelijkheden en benodigde verzekeringen, krijg je informatie van patiëntenverenigingen of geniet je van een welverdiende massage! Ook kan je informatie inwinnen over wondmaterialen en met vakgenoten van gedachten wisselen over jouw dagelijkse werk.

Wil je voorbehouden en verpleegkundige handelingen te oefenen? Kom dan naar het skillslab!

Hoofdsponsoren:
Sponsoren:

Ervaringen van deelnemers

‘Van de patiëntenverenigingen op de beursvloer heb ik erg veel opgestoken, zij spreken vaak uit eigen ervaring’

‘Dé dag gericht op alle ‘kanten’ van de verpleegkunde’

SPREKERS | Nursing Experience 2 & 3 december 2021 Op de Nursing Experience luister je naar de beste sprekers van het het afgelopen jaar. Bekijk hier een overzicht van wie je allemaal ontmoet op 2 & 3 december.

De Nursing Experience: een educatieve dag uit voor het hele team!

VEEL GESTELDE VRAGEN | Nursing Experience
Heb je een vraag over de Nursing Experience? Kijk dan eerst bij onze veel gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Mail dan naar nursingexperience@bsl.nl of bel onze klantenservice op 030 – 6 38 36 38. Wij streven er naar vragen per e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Algemeen

*
Lees meer Sluiten
Voor wie is de Nursing Experience?

De Nursing Experience is voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, verzorgenden, docenten, studenten verpleegkunde en overige geïnteresseerden.

*
Lees meer Sluiten
Waar vindt de Nursing Experience plaats?

De Nursing Experience vindt plaats in de ReeHorst te Ede. Meer informatie over de locatie en een routebeschrijving vind je hier.

*
Lees meer Sluiten
Hoe laat begint de Nursing Experience?

Het ontvangst is tussen 09.00 en 10.00 uur. De laatste sessieronde is om 17.15 uur afgelopen.

*
Lees meer Sluiten
Hoeveel sessies worden er aangeboden?

Tijdens de Nursing Experience kan je kiezen uit ongeveer 50 sessies. De sessies worden in de komende tijd aan het programma toegevoegd.

*
Lees meer Sluiten
Kan ik parkeren bij de ReeHorst?

Wij adviseren om gebruik te maken van het openbaar vervoer (zie onderstaande vraag). De ReeHorst beschikt over een eigen parkeerterrein met een beperkt aantal plaatsen. Voor parkeren geldt vol is vol.

*
Lees meer Sluiten
Is de ReeHorst ook per trein te bereiken?

De ReeHorst ligt op slechts vijf minuten loopafstand van station Ede – Wageningen. Bussen en treinen stoppen op dit station.

*
Lees meer Sluiten
Wat zit er in het tarief van een ticket inbegrepen?

Tarieven zijn inclusief toegang tot de beursvloer, vier sessies, het skillslab, een goodiebag en uitgebreide catering.

*
Lees meer Sluiten
Kan ik op factuur betalen?

Op factuur betalen kan, stuur dan een e-mail naar nursingexperience@bsl.nl.

*
Lees meer Sluiten
Ontvang ik een (e)-ticket?

Na inschrijving voor de workshops ontvang je automatisch je e-ticket. Print deze uit en neem deze mee naar de Nursing Experience. Heb je geen ticket ontvang? Stuur dan een e-mail naar nursingexperience@bsl.nl.

*
Lees meer Sluiten
Is er lunch aanwezig?

Ja, tijdens de middagpauze wordt er voor lunch gezorgd. Ook gedurende de dag wordt er voor eten en drinken gezorgd.

*
Lees meer Sluiten
Kan er rekening worden gehouden met mijn allergieën?

Heb je speciale dieetwensen i.v.m. allergieën stuur dan een e-mail naar nursingexperience@bsl.nl.

*
Lees meer Sluiten
Wat is er te doen op de beursvloer?

Tijdens de Nursing Experience kan je diverse sessies volgen en een bezoek brengen aan diverse interactieve beursvloeren met vele stands. Ook kan je verpleegkundige handelingen oefenen in het skillslab.

*
Lees meer Sluiten
Kan ik overnachten in de ReeHorst?

Kom je beide dagen? Of wil je een voorovernachtig? Boek dan een overnachting in de ReeHorst. Vermeld daarbij dat je deelneemt aan de Nursing Experience en profiteer van een gereduceerd tarief.

*
Lees meer Sluiten
Wanneer kom ik in aanmerking voor het studententarief?

Het studententarief geldt alleen voor voltijdstudenten mbo, hbo of universiteit, die geen dienstverband hebben.

Corona

*
Lees meer Sluiten
Welke maatregelen treffen jullie rondom corona?

Voor Nursing Experience zijn dit jaar minder tickets beschikbaar dan normaal. Hierdoor is het evenement ruimer opgezet. Uiteraard houden wij de dan gelden maatregelen rondom corona in de gaten. De dan geldende maatregelen worden door locatie als organisatie opgepakt.

*
Lees meer Sluiten
Wat als de Nursing Experience geannuleerd wordt vanwege corona?

Wanneer door omstandigheden de Nursing Experience niet door kan gaan, zullen we uiteraard komen met een passende oplossing. We brengen je hier tijdig van op de hoogte

Groepsaanmelding

*
Lees meer Sluiten
Kan ik op factuur betalen?

Op factuur betalen kan, stuur dan een e-mail naar nursingexperience@bsl.nl.

Accreditatie

*
Lees meer Sluiten
Kan ik ook achteraf mijn V&VN relatienummer doorgeven?

Ik ben vergeten mijn V&VN relatienummer in te vullen tijdens het kiezen van de workshops. Kan ik nog in aanmerking komen voor accreditatiepunten? Wil je alsnog in aanmerking komen voor accreditatiepunten stuur dan een e-mail met je V&VN relatienummer naar nursingexperience@bsl.nl.

*
Lees meer Sluiten
Waar kan ik mijn V&VN relatienummer invullen?

Wil je in aanmerking komen voor accreditatiepunten? Tijdens het kiezen van de workshops kan je ook je V&VN relatienummer doorgeven.

*
Lees meer Sluiten
Voor hoeveel punten is de Nursing Experience geaccrediteerd?

Er is accreditatie aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V voor 4 punten.

*
Lees meer Sluiten
Is de Nursing Experience geaccrediteerd?

Er is accreditatie aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V voor 4 punten.

*
Lees meer Sluiten
Wanneer ontvang ik de accreditatiepunten?

Accreditatiepunten worden uiterlijk zes weken na afloop van de Nursing Experience bijgeschreven in het V&V Kwaliteitsregister.

Workshops

*
Lees meer Sluiten
Hoeveel workshops kan ik volgen op de Nursing Experience?

Er zijn vier verschillende workshoprondes, je kunt uit elke ronde één workshop kiezen.

*
Lees meer Sluiten
Wanneer kan ik mijn sessiekeuzes doorgeven?

Enkele weken voorafgaand aan de Nursing Experience ontvang je een e-mail met daarin een link waarmee je je kan aanmelden voor de sessierondes. Na het maken van je keuze ontvang je je e-ticket voor de Nursing Experience.

*
Lees meer Sluiten
Ik wil mijn sessies wijzigingen, kan dat?

Het is mogelijk om je sessies te wijzigen mits je nieuw gekozen sessies nog niet vol zitten. Stuur hiervoor een e-mail naar nursingexperience@bsl.nl.

Annuleren

*
Lees meer Sluiten
Ik kan helaas niet, kan ik mijn geld terugkrijgen?

I.v.m. de gemaakte administratiekosten is er bij een annulering geen restitutie mogelijk. Het is wel mogelijk om je ticket naar een andere dag van de Nursing Experience om te laten zetten of op een andere naam te laten zetten, tenzij de Nursing Experience is uitverkocht. Wil je een nieuwe naam doorgeven of annuleren? Stuur dan een e-mail naar nursingexperience@bsl.nl.

*
Lees meer Sluiten
Kan mijn collega mijn ticket overnemen?

Ja, het is mogelijk om je ticket op een andere naam te laten zetten. Stuur hiervoor een e-mail met de gegevens van de persoon die jouw ticket gaat overnemen (in ieder geval naam en e-mailadres) naar nursingexperience@bsl.nl.

Presentaties

*
Lees meer Sluiten
Hoe kom ik aan de link naar de presentatiepagina?

De link naar de presentaties ontvang je op de Nursing Experience in het programmaboekje en na het invullen van de online evaluatie.

*
Lees meer Sluiten
Komen de presentaties van de diverse sessies online?

Ja, na afloop van de Nursing Experience worden de presentaties online beschikbaar gesteld mits de spreker hier toestemming voor geeft.

*
Lees meer Sluiten
Waarom staat de presentatie van de door mij gevolgde sessie niet online?

Presentaties worden alleen online beschikbaar gesteld indien de spreker hier toestemming voor geeft.

Meld je nu aan voor het verpleegkunde event van het jaar!

PRAKTISCHE INFO | Nursing Experience 

Wanneer?
Donderdag 2 december 2021 Verplaatst naar 30 juni 2022 (meer info)
Vrijdag 3 december 2021 Verplaatst naar 1 juli 2022 (meer info)

Blijf op de hoogte van de nieuwe editie in 2022: vul het interesseformulier in.

Waar?
De ReeHorst, Ede
Bennekomseweg 24
6717 LM EDE (Gld) (routebeschrijving)

De ReeHorst ligt op slechts 5 minuten loopafstand van NS station Ede-Wageningen.

Tarieven*
€ 79,95 p.p. (excl. btw) | Regulier tarief
€ 69,95 p.p. (excl. btw) | Abonnee tarief Nursing, TvV, TvZ
€ 69,95 p.p. (excl. btw) | IZZ verzekerde
€ 59,95 p.p. (excl. btw) | Studententarief (voltijdstudenten)
€ 69,95 p.p. (excl. btw) | Groepstarief p.p. vanaf 10 personen
€ 64,95 p.p. (excl. btw) | Groepstarief p.p. vanaf 25 personen

Voorwaarden
Niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties van (onderdelen van) Bohn Stafleu van Loghum. Annuleren is niet mogelijk. Bij verhindering kan natuurlijk altijd een vervanger van jouw inschrijving gebruikmaken. Wil je een vervanger doorgeven? Stuur dan een e-mail naar nursingexperience@bsl.nl

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd voor 4 punten bij het Kwaliteitsregister V&V. De Nursing Experience staat per dag gelijk aan een studiebelasting van 4 uur.

Cedeo erkend
Met dit klanttevredenheidsoordeel is de kwaliteit van onze congressen en masterclasses ruimschoots gewaarborgd. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die opleidingsinstituten toetst. Lees meer over de CEDEO erkenning.

Vragen over inschrijving/aanmeldingen?

Klantenservice
T: 030 – 638 36 38
E: nursingexperience@bsl.nl

Vragen over het programma?

Christa van den Hurk (Programmamanager)
T: 030 – 63 83 851
E: christa.van.den.hurk@bsl.nl

Praktische vragen?

Praktische vragen? Manouk Mens (Eventcoördinator)
M: 06 – 30 17 33 30
E: manouk.mens@bsl.nl

Sponsormogelijkheden en aanmelden voor de beurs
Kom in contact met de doelgroep. De Nursing Experience is het grootste bij- en nascholingsevenement voor verpleegkundigen in Nederland. Het biedt u de mogelijkheid om kwalitatief contact te hebben met de verpleegkundigen middels bijvoorbeeld een stand op de beursvloer.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met onze salesafsdeling of bekijk de mogelijkheden hier.

Kevin Pols

Accountmanager (vragen over sponsormogelijkheden)
T: 010 – 742 10 24
E: kevin@crossmedianederland.com

Een educatieve dag uit voor het hele team!

Proef de sfeer van hét verpleegkundig evenement van het jaar!

Ervaringen van deelnemers
‘Nieuwe inzichten, opfrissen van kennis, van gedachten wisselen met collega’s’
‘De Nursing Experience is het jaarlijkse uitje met vriendinnen van de opleiding’
‘Mooi om dit met zoveel collega’s te horen en delen.’
‘Een fijne dag waar weer duidelijk wordt waarom je voor dit vak gekozen hebt en je krijgt hier weer energie van’.
‘Veel fijne leermomenten, leuke afwisseling door de stands, heerlijke lunch.’
‘Veel info over nieuwe producten en opleidingen.’

Nursing Experience 2019

Nursing Experience 2018

Nursing Experience 2017