Dag van de Revalidatiezorg

Alles over jouw rol als verpleegkundigen of verzorgende in de revalidatiezorg

Dag van de Revalidatiezorg verplaatst
Vanwege het coronavirus hebben de autoriteiten per direct een verbod op evenementen met meer dan 100 personen afgekondigd. Om deze reden is de Dag van de Revalidatiezorg op dinsdag 24 maart 2020 verplaatst naar dinsdag 29 september 2020.

Revalidatiezorg: het is een vak apart. Je krijgt te maken met samenwerkingspartners, zoals fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Tegelijkertijd vereist revalidatiezorg veel tijd en een hoge mate van betrokkenheid. Hoe ga je hier als verpleegkundige of verzorgende mee om? Hoe leer je de revalidatie patiënt zoveel mogelijk zelf te doen? En waar moet je eigenlijk op letten bij revaliderende kwetsbare ouderen?

Tijdens de Dag van de Revalidatiezorg worden al jouw vragen beantwoord en krijg je nieuwe kennis en vaardigheden zodat jij nóg meer voor jouw revaliderende patiënten kunt betekenen!

Onderwerpen op het programma:

  • Innovaties die zelfredzaamheid vergroten
  • Leermethoden bij cognitieve revalidatie (zoals CVA)
  • Psychosociale begeleiding bieden, hoe doe je dat?
  • Uitdagingen binnen de GRZ
  • Klinisch redeneren bij chronische pijn, hoe kom je tot een diagnose en behandelplan?

De dag begint plenair met een lezing over de nieuwste technologische ontwikkelingen in de revalidatiezorg daarna volgt het inspirerende verhaal van Marc de Hond, die een dwarslaesie op liep. We sluiten het plenaire programma af met een lezing over geriatrische revalidatie. In de middag stel je jouw eigen programma samen met diverse praktijkgerichte sessies naar keuze.

Dag van de Revalidatiezorg | Praktische informatie

**Vanwege het coronavirus hebben de autoriteiten per direct een verbod op evenementen met meer dan 100 personen afgekondigd. Om deze reden is de Dag van de Revalidatiezorg op dinsdag 24 maart 2020 verplaatst naar dinsdag 29 september 2020.**

Datum en locatie
Dinsdag 29 september 2020 | Van der Valk, Veenendaal

Voor wie?
Dit congres is bedoelt voor verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten, studenten, docenten en overige zorgprofessionals in de thuiszorg, verpleeghuizen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg en maatschappelijke hulpverlening. Andere belangstellenden zijn uiteraard ook van harte welkom.

Tarieven
279,- p.p. (btw vrij) | Regulier tarief
239,- p.p. (btw vrij) | Abonnee tarief* voor abonnees van Nursing, TvV en/of TvZ

*Niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties van (onderdelen van) Bohn Stafleu van Loghum

Accreditatie
Het inhoudelijke programma van Dag van de Revalidatiezorg staat gelijk aan 5 uur studiebelasting. Accreditatie wordt aangevraagd bij Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals.

Vul je relatienummer in op het inschrijfformulier om hiervoor in aanmerking te komen.

Heb je een suggestie voor accreditatie voor een bepaalde beroepsvereniging?
Mail dan jouw verzoek naar eva.reuvers@bsl.nl. Wij zullen bij voldoende interesse jouw verzoek in overweging nemen.

Cedeo erkend
Met dit klanttevredenheidsoordeel is de kwaliteit van onze congressen en masterclasses ruimschoots gewaarborgd. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die opleidingsinstituten toetst. Lees meer over de CEDEO erkenning.

Btw vrij door CRKBO registratie
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel uitmaakt, is als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door deze CRKBO registratie mogen wij onze congressen btw vrij aanbieden. Lees meer over de CRKBO registratie.

Heb je vragen over:

.. je inschrijving of aanmelding?
Neem contact op met de klantenservice
T: (030) – 638 36 38
E: aanmelder@bsl.nl

.. de inhoud of het programma?
Neem contact op met Lianne de Jong (projectleider)
M: +31 (0)6 – 38 36 04
E: lianne.de.jong@bsl.nl

.. bereikbaarheid of andere logistieke vragen?
Neem contact op met Eva Reuvers (event coördinator)
T: +31 (0)6 – 47 94 77 39
E: eva.reuvers@bsl.nl

Annuleren
Annulering dien je schriftelijk aan ons te melden. In geval van annulering tot uiterlijk 4 weken voor de datum van het congres of evenement wordt € 50 (incl. btw) in rekening gebracht. De administratiekosten bedragen € 35 (incl. btw) indien de kosten van het betreffende congres of evenement minder dan € 100 (excl. btw) bedragen. In geval van annulering binnen 4 weken voor de opleidingsdatum wordt het volledig verschuldigde bedrag in rekening gebracht. De betreffende deelnemer kan zich bij verhindering wel kosteloos laten vervangen door een ander.