Verpleegkundig Leiderschap

Landelijk congres voor verpleegkundigen die voorop lopen

Verpleegkundigen zijn van cruciaal belang voor het leveren van kwalitatief hoogstaande zorg. Leiderschap van verpleegkundigen en verzorgenden begint aan het bed. Tijdens je dagelijkse werk kan invloed uitgeoefend worden op zowel de zorg dichtbij de patiënt als de strategische richting van de zorgorganisatie waarin je werkt en daarbuiten.

Ontdek de leider in jezelf!
Tijdens het landelijk congres Verpleegkundig Leiderschap gaan we in op de vraag: wat is Verpleegkundig Leiderschap? En wat kan het voor jou betekenen? Je leert van diverse experts en verpleegkundige rolmodellen uit de praktijk.

Leer hoe je jouw leiderschap een boost geeft en leer in één dag hoe je meer invloed uitoefent op:

  • De patiënt/cliënt: kwaliteit van zorg voor de patiënt
  • Het team: betere samenwerking in het team
  • De organisatie: vraaggerichte zorg vormgeven
  • De buitenwereld: inspelen op maatschappelijke wensen en eisen

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.
De vorige editie was snel uitverkocht. Wacht dus niet te lang en schrijf je in!

Wat kun je verwachten van de dag?

Verpleegkundige Maaike vertelt over Verpleegkundig Leiderschap

In de nieuwe vlog van Maaike van Sasse van IJsselt, Senior-verpleegkundige Kliniek Hoofd Hals drie concrete voorbeelden over Verpleegkundig Leiderschap in de praktijkDeze vlog gaat verder op de vorige vlog die de Vlogprijs van Lof der Verpleegkunst heeft gewonnen.

Met deze eerste vlog won Maaike de Vlogprijs van Lof der Verpleegkunst

Praktische informatie

Wat ‘coronaproof’ nascholen bij ons betekent
Lees hier meer over de maatregelen die wij op de congressen treffen.

Doelgroep
Verpleegkundigen, verzorgenden, leidinggevenden en leden van een verpleegkundige adviesraad (VAR).

Accreditatie
Het inhoudelijke programma staat gelijk aan 5 uur studiebelasting. (Er is geen voorbereiding noodzakelijk).
Accreditatie wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V en het Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register. Vul je relatienummer in op het inschrijfformulier om hiervoor in aanmerking te komen.

Heb je een suggestie voor accreditatie voor een bepaalde beroepsvereniging?
Mail dan jouw verzoek naar manouk.mens@bsl.nl. Wij zullen bij voldoende interesse jouw verzoek in overweging nemen.

Tarieven
299,- per persoon (btw vrij) | Regulier tarief

*Niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties van (onderdelen van) Bohn Stafleu van Loghum.

Cedeo erkend
Met dit klanttevredenheidsoordeel is de kwaliteit van onze congressen en masterclasses ruimschoots gewaarborgd. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die opleidingsinstituten toetst. Lees meer over de CEDEO erkenning.

Btw-vrij door CRKBO registratie
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel uitmaakt, is als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door deze CRKBO registratie mogen wij onze congressen btw-vrij aanbieden. Lees meer over de CRKBO registratie.

Contact
Voor vragen met betrekking tot inschrijven is onze klantenservice bereikbaar op het telefoonnummer 030 – 6 38 36 38 of per e-mail via aanmelder@bsl.nl

Annuleren
Je inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleer je tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 950,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 125,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p.. Meld je je binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kun je bij verhindering ook een vervanger van je inschrijving gebruik laten maken.