Dag van de Wijkverpleging

Werk jij in de wijkzorg? Mis deze dag dan niet!
Dag van de wijkverpleging 2019

Het aantal ouderen dat thuis blijft wonen, met een kwetsbare gezondheid, groeit. Met als gevolg dat de complexiteit van de zorgvraag blijft toenemen. Wat betekent dat voor jou als zorgprofessional?

De Dag van de Wijkverpleging richt zich op actuele ontwikkelingen, de benodigde aanpassingen en vereiste competenties. Er komen verschillende zorgaspecten en knelpunten die juist nu in de wijkzorg spelen aan bod. Dit in combinatie met deskundige sprekers, interactie met vakgenoten, vele workshops op niveau, maakt dat het congres oplossingen biedt voor in jouw dagelijkse praktijk.

Workshops op niveau, interessante sprekers en actuele vraagstukken. Mis deze dag niet!

Tijdens het plenaire programma word je volledig op de hoogte gebracht van recente en toekomstige ontwikkelingen in de wijkverpleging en discussieer je mee tijdens Het Grote Wijkverpleging Debat. In de middag kun je kiezen voor inspirerende en praktische workshops op verschillende niveaus. Het programma is geschikt voor iedereen die werkzaam is in de wijkzorg, zowel (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden én managers.

Wat je hebt geleerd na de Dag van de Wijkverpleging:

  • om te gaan met eenzaamheid
  • hoe je bij kunt staan in thuis sterven
  • meer over dilemma’s bij dementie
  • meer over de ontwikkelingen omtrent thuiswonende mensen met dementie
  • meer over het Update Expertisegebied voor wijkverpleegkundige
  • Kwaliteitskader Wijkverpleging, hoe werkt het voor je?

Doelgroep
Voor alle (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden, managers en overige geïnteresseerden werkzaam in de wijkzorg.

Tarieven
€ 239,- per persoon (btw vrij) | Vroegboektarief – eerste 50 aanmeldingen
€ 239,- per persoon (btw vrij) | Ledentarief voor abonnees van Nursing, TvV en/of TvZ
€ 279,- per persoon (btw vrij) | Regulier tarief
€ 899,- per persoon (btw vrij) | Commercieel tarief

Cedeo erkend
Met dit klanttevredenheidsoordeel is de kwaliteit van onze congressen en masterclasses ruimschoots gewaarborgd. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die opleidingsinstituten toetst. Lees meer over de CEDEO erkenning.

Btw-vrij door CRKBO registratie
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel uitmaakt, is als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door deze CRKBO registratie mogen wij onze congressen btw-vrij aanbieden. Lees meer over de CRKBO registratie.

Accreditatie
De Dag van de Wijkverpleging is voor 5 punten geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals scholing Wijkverpleegkunde.

Contact
Voor vragen met betrekking tot inschrijven is onze klantenservice bereikbaar op het telefoonnummer 030 – 638 36 38 of per e-mail via aanmelder@bsl.nl

Klantenservice (inschrijving / aanmelding)
T: 030 – 638 36 38
E: aanmelder@bsl.nl

Congresontwikkelaar (inhoudelijke vragen)
Christa van den Hurk
T: 030 – 638 38 51
M: 06 12 56 78 75
E: christa.vandenhurk@bsl.nl

Congrescoördinator (logistieke vragen)
Eefje Korten
T: 030 – 638 36 53
E: eefje.korten@bsl.nl

Sales (sponsormogelijkheden)
Dyron Bijl
T: 010 – 742 19 41
E: dyron@crossmedianederland.com

Annuleren
Annulering dien je schriftelijk aan ons te melden. In geval van annulering tot uiterlijk 4 weken voor de datum van het congres of evenement wordt € 50 (incl. btw) in rekening gebracht. De administratiekosten bedragen € 35 (incl. btw) indien de kosten van het betreffende congres of evenement minder dan € 100 (excl. btw) bedragen. In geval van annulering binnen 4 weken voor de opleidingsdatum wordt het volledig verschuldigde bedrag in rekening gebracht. De betreffende deelnemer kan zich bij verhindering wel kosteloos laten vervangen door een ander.

Bekijk hier de terugblik op de Dag van de Wijkverpleging 2019.