Dankjewel!

Dankjewel, voor alles wat jij in deze Coronacrisis doet. Voor je tomeloze inzet, het vertrouwen dat je uitstraalt, je professionaliteit. Er zijn inmiddels tal van initiatieven in het land om jou te helpen en aan te moedigen en dat willen wij ook graag doen.

Alle artikelen over Corona gratis te lezen

We helpen jou graag met betrouwbare vakinformatie, want die heb jij nu keihard nodig. Daarom hebben we alle Corona-gerelateerde premium artikelen op Nursing.nl (maar ook op TVVtotaal.nl en TVZdirect.nl) opengezet, zodat deze informatie vrij toegankelijk is voor iedereen in de zorg. Bekijk hier alle artikelen over corona.

Gratis nieuwsbrief

Wat betekent de Coronacrisis voor jou als verpleegkundige? Abonneer je op onze gratis Nursing nieuwsbrief. Je ontvangt twee keer per week onze beste artikelen en het laatste vakinhoudelijke nieuws in jouw mailbox. Meld je nu aan!

Gratis microlearnings handhygiëne en zuurstoftoediening

Wij weten dat je op dit moment erg druk bent. Hier vind je voor een aantal risicovolle handelingen links naar micro-learnings die je zelfs even snel op je telefoon kunt bekijken en maken. Zo heb je binnen 5 minuten je kennis opgefrist en kun je meteen in de praktijk brengen wat je hebt geleerd!

Micro-learning Handhygiëne
Ga voor de microlearning Handhygiëne direct naar www.bsl.nl/infectiepreventie.

Micro-learning zuurstof toedienen
Let op! Binnen enkele dagen verschijnt hier ook de gratis micro-learning zuurstof toedienen.

Deze micro-learnings zijn ontwikkeld en gratis beschikbaar gesteld door Bohn Stafleu van Loghum.

Nursing congressen: versoepelde annuleringsvoorwaarden

Alle Nursing congressen die voor 1 juni zouden plaatsvinden, zijn vanwege Corona verplaatst naar een later moment. Hier vind je een overzicht van alle congressen die zijn verplaatst.

Voor onze congressen kun je je gewoon inschrijven. En omdat we allemaal nog niet weten hoe de nabije toekomst eruit ziet, gelden voor onze congressen uiteraard versoepelde annuleringsvoorwaarden. Lees verder>

Het lijkt nu misschien moeilijk voor te stellen, maar deze crisis zal ook een keer eindigen. We kijken ernaar uit om jou en je collega’s weer te mogen verwelkomen op onze congressen. Wil je ook graag even vooruit kijken? Bekijk hier het overzicht van onze congressen in het najaar.