De redactie van TvZ wenst u een voorspoedig 2012!

Ook dit jaar houden wij u met plezier op de hoogte van de ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Natuurlijk via uw vertrouwde TvZ Tijdschrift voor verpleegkundigen, via www.tvzdirect.nl en onze (gratis) tweewekelijkse nieuwsbrief. En sinds kort ook met een extra nieuwsbrief: TvZ Extra. Hierin vindt u nieuws gericht op loopbaan en arbeidsmarkt.
nieuwjaar4

Ook bijblijven op loopbaangebied? En de meest recente vacatures voor verpleegkundigen ontvangen? Meld u dan nu eenvoudig aan voor TvZ Extra. Ook deze nieuwsbrief verschijnt eens in de twee weken.

 

Verder bent u ook in 2012 weer van harte welkom om een artikel ter publicatie aan te bieden. In onze auteursrichtlijnen leest u hoe u dit precies kunt doen.

 

Nog geen abonnee van TvZ? Tracteer uzelf dan aan het begin van dit nieuwe jaar op het verpleegkundig nieuws en achtergronden bij beleid, vakinhoud, onderwijs en wetenschap. Bekijk de introductieaanbieding!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.