Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Erik Scherder met pianist Cor Bakker op Nursing Experience

Klinisch neuropsycholoog Erik Scherder is wederom toegevoegd aan het programma van de Nursing Experience. Hij komt dit keer samen met pianist/componist Cor Bakker. Dat heeft de organisatie bevestigd.

Cor Bakker is onder meer bekend van zijn muzikale bijdragen in de shows van Paul de Leeuw. De lezing van Scherder op zowel 6 als 7 december zal gaan over de invloed van muziek op het brein. Bestel direct kaarten voor de Nursing Experience. 

Bevlogen spreker

Erik Scherder is hoogleraar Klinische Neuropsychologie en hoofd van de gelijknamige afdeling bij de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ook is hij hoogleraar Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Beide universiteiten kenden hem de onderwijsprijs toe. Hij wordt beschreven als een bevlogen spreker, zijn onderzoek focust zich met name op de positieve effecten van beweging op het functioneren van ons brein.

‘Singing in the brain’

In de afgelopen jaren was Scherder vaker van de partij tijdens Nursing Congressen. Afgelopen zomer nog gaf hij een lezing voor een volle zaal op het Nursing Festival. Wil je Erik Scherder ook zien spreken? Bestel dan kaarten voor de Nursing Experience. Meer informatie over de Nursing Experience.  

De Nursing Experience is inmiddels voor de helft uitverkocht. Er zijn alleen nog kaarten beschikbaar voor 7 december. Erik Scherder spreekt op beide dagen. Meer info.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.