Netwerk Manuela Oplaat
Klinisch redenerenOpleiding en deskundigheidTransmurale zorgVerpleegkundig leiderschap

Wat kan ik voor jou betekenen?


Jou op weg helpen in je professionalisering en hoe jij je staande kunt houden als autonome professional. Binnen KinderThuisZorg ben ik de rode draad in het ontwikkelen van verpleegkundig leiderschap. En natuurlijk wil ik jou daarbij ook op weg helpen!
Daarnaast heb ik zelf mogen ervaren, en ervaar ik nu nog dagelijks vanuit de beroepsvereniging Kinderverpleegkunde.nl dat je met voldoende kennis en onderbouwing van je vak je de basis kunt zijn van ontwikkelingen die leiden naar een kwaliteitsverbetering van je vak. Maar net zo belangrijk, kennisdeling en het samenwerken buiten de muren van eigen organisatie leidt tot betere uitkomsten voor (in mijn situatie) het kind en het gezin. Ik wil je graag helpen om deze stappen te gaan nemen!


Wat kan jij voor mij betekenen?


Ik ben benieuwd naar jouw ervaring en ideeën over de ontwikkeling van jezelf als professional. Hoe is het gesteld met jouw mogelijkheden binnen de organisatie waar jij werkzaam bent. Wat gebeurt daar aan verpleegkundig leiderschap? Maar ook, hoe ervaar jij jouw samenwerking met de professionals buiten de muren van je eigen organisatie?