Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

ExpertHouse: in dialoog met een expert

In 2 uur met een expert discussiëren over een verpleegkundige casus: dat is ExpertHouse in een notendop. Elke uitzending is exclusief toegankelijk voor 50 abonnees van Nursing en TVZ .
4 verpleegkundigen aan tafel.

ExpertHouse is de naam van een serie live webinars door het nieuwe Expert Netwerk Verpleegkunde, ontstaan uit een samenwerking van Nursing en TVZ. Het ExpertNetwerk verpleegkunde brengt verpleegkundige kennis naar de praktijk!

Casus uit de praktijk

Tijdens de webinar gaat een expert uit het ExpertNetwerk Verpleegkunde met jou en collega’s in gesprek over een specifiek onderwerp. Dit jaar komen er onderwerpen aan bod als morele stress, klinisch redeneren en palliatieve zorg.

Je gaat in breakout rooms actief aan de slag met een casus uit de praktijk. Je bespreekt de casus dus niet alleen met collega’s uit het hele land, maar ook met de expert. Zo kun je van elkaar leren en tips delen.

Zoom meetings

De webinars vinden plaats via Zoom. Voordeel hiervan is dat deelnemers makkelijk in breakout rooms met elkaar in gesprek kunnen gaan. De expert komt in iedere breakout room langs. Vragen stellen is daardoor laagdrempelig.

Exclusief voor abonnees

De webinars zijn alleen toegankelijk voor betalende abonnees van Nursing en TVZ (dus als je alleen de gratis nieuwsbrief ontvangt val je helaas buiten de kanshebbers). Wil je abonnee worden van Nursing, bekijk dan hier de mogelijkheden.
Mensen met een proefabonnement kunnen helaas niet deelnemen.

Aanmelden doe je zo

Abonnees worden via de digitale nieuwsbrieven uitgenodigd deel te nemen, en je vindt ook oproepjes via onze content op nursing.nl. Omdat het aantal deelnemers maximaal 50 is, geldt de regel wie het eerst komt, het eerst maalt. Houd dus je mailbox goed in de gaten als je interesse hebt in een bepaalde ExpertHouse. Op de pagina staan onderaan de tekst alle ExpertHouses voor 2022.

Als je bij de gelukkige 50 deelnemers hoort, krijg je drie dagen voor aanvang van ExpertHouse de zoomlink toegestuurd. Heb je een vraag over de aanmelding, of een inhoudelijke vraag, mail deze dan naar nursing@bsl.nl.

ExpertHouse in 2022

15 februari Morele stress- Arjan van Os
19 april Infusietherapie – Ton van Boxtel
21 juni Klinisch redeneren – wordt later bekend gemaakt
20 september Pijn – wordt later bekend gemaakt
22 november Palliatieve zorg – wordt later bekend gemaakt

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.