Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gezocht: verpleegkundige met expertise op het gebied van opleidingen

Voor dé online community van Nursing.nl - Nursing Connect - zijn we op zoek naar deskundige collega's op het gebied van opleidingen en deskundigheidsbevordering.
Gezocht: verpleegkundige met expertise op het gebied van opleidingen
Foto: ANP

Volg jij de ontwikkelingen rond de verpleegkundige opleidingen op de voet? Ben jij student, docent of gewoon bijzonder geïnteresseerd in het verpleegkundige onderwijs en / of deskundigheidsbevordering? Of maak je je druk over het niveau van de opleidingen, de stagebegeleiding of weet je alles van e-learning? En deel jij je mening hierover graag met collega’s?

Word dan deskundige op Nursing Connect! Nursing Connect is dé online community van Nursing.nl, bedoeld om te sparren met collega’s, om vakinhoudelijke vragen te stellen en te discussiëren over de hervormingen in de langdurige zorg, opleidingen, wondzorg en arbeidsomstandigheden.

Wat wij vragen:

– Je volgt alle ins en outs rond de opleidingen verpleegkunde op de voet, bent student of docent of gewoon anderszins geïnteresseerd in het onderwijs;

– Je bent bereid een aantal keren per maand hierover een discussie te openen op Nursing Connect en deze actief aan te jagen;

– Je bent bereid regelmatig te reageren op de topics die in dit thema worden gestart;

– Je bent bereid eens in de zoveel tijd een blog te schrijven over je bevindingen op Nursing.nl.

Abonnement

In ruil voor je inspanningen ontvang je een abonnement op Nursing en twee boeken naar keuze uit de webshop van Reed Business Education. Interesse? Stuur een mailtje met je motivatie en eventueel je CV naar nursing@reedbusiness.nl o.v.v. ‘Nursing Connect’. Uiteraard kun je hier ook gewoon terecht voor meer informatie.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.