Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gouden Katheter voor Stella van Raay

Stella van Raay van het Laurentius Ziekenhuis in Roermond is verkozen tot Continentieverpleegkundige van het jaar 2009 voor haar inzet en werk in het project Incocure. Zij ontving onlangs de Gouden Katheter en een cheque ter waarde van 2000 euro ter besteding aan zorginhoudelijke of zorggerelateerde doelen.
Gouden Katheter voor Stella van Raay

De verkiezing van de continentieverpleegkundige van het jaar is acht jaar geleden door
katheterproducent Astra Tech Benelux B.V. in het leven geroepen als erkenning en waardering voor de continentieverpleegkundigen. Voor Stella van Raay is deze titel de kroon op haar werk.

Ongewild urineverlies
‘Met het project Incocure, een service aan huis voor vrouwen met ongewild urineverlies, kan op een zeer accurate manier een diagnose gesteld worden en aan de hand daarvan een basisbehandelplan worden opgestart. Met behulp van een urologische vragenlijst, die gekoppeld is aan een diagnostisch expert programma, wordt op deze manier prima eerstelijnszorg geleverd’, aldus het persbericht van Astra Tech.

Innocure
Veel collega-continentieverpleegkundigen beoordeelden het initiatief van Stella van Raay als een innovatief project. Ook zorgverzekeraars zijn enthousiast over Innocure: binnen UVIT is de in het project geboden zorg opgenomen in het verzekeringspakket.

Door: redactie Nursing

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.