Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gratis downloaden: app voor communicatie thuiszorg medewerkers

Met een nieuwe gratis app kunnen thuiszorg medewerkers op de hoogte blijven van wat er speelt in het team.
Gratis downloaden: app voor communicatie thuiszorg medewerkers

In Ons van Nedap kunnen thuiszorg medewerkers berichten aan elkaar sturen. Daarnaast heb je de planning, beschikbaarheid van collega’s en belangrijke cliëntinformatie bij de hand.

Zelfstandig werken

‘Veel thuiszorginstellingen vroegen ons iets te bedenken om de onderlinge communicatie tussen thuiszorgmedewerkers te verbeteren. Zij werken namelijk steeds zelfstandiger in de wijk, regelen meer zelf en beginnen de route langs de cliënten vaak vanuit huis, waardoor zij hun  collega’s minder spreken of zien’, aldus Nedap.

Belrondes

‘Met onze app kunnen medewerkers binnen een thuiszorgteam met elkaar communiceren door berichten met elkaar te delen. Het is een soort beveiligde whatsapp speciaal voor de zorg. Medewerkers die in de wijk aan het werk zijn ontvangen een bericht op de telefoon (App) en bij medewerkers die achter een computer werken, verschijnt het bericht daar in beeld. Met één bericht wordt het hele team bereikt en het verschijnt vanzelf in beeld wanneer er iets speelt.’ Volgens Nedap zijn er dankzij de app geen belrondes nodig en worden thuiszorg medewerkers minder vaak gestoord tijdens een cliëntbezoek.

 

Klik hier om de app te downloaden

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.