Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties9

Gratis rekencursus voor iedere abonnee van Nursing

In samenwerking met E-Nursing biedt Nursing jou als trouwe abonnee van Nursing een GRATIS cursus verpleegkundig rekenen aan. Uit onderzoek van Nursing is gebleken dat verpleegkundigen nog altijd moeite hebben met rekenen. En daar willen we je graag bij helpen.
Gratis rekencursus voor iedere abonnee van Nursing

E-learningmodule
De cursus “Verpleegkundig rekenen voor Nursing” is een e-learningmodule en deze wordt je aangeboden door E-Nursing, platform voor online zorgcursussen. Indien je de cursus met goed gevolg hebt afgelegd ontvang je hiervoor 2 accreditatiepunten voor in het kwaliteitsregister V & V.

Bestellen
In het januarinummer van Nursing heb je een brief ontvangen met daarin jouw unieke bestelcode. Houd deze bestelcode bij de hand en klik op onderstaande button om de gratis cursus te bestellen. Lees goed de bestelinstructie bij de cursusinformatie!!

De bestelcode is tot en met 31 maart 2011 geldig, daarna vervalt je recht op de gratis module. Eenmaal besteld, kun je de cursus op elk gewenst tijdstip starten.

Let op: deze gratis cursus is bedoeld voor de abonnees van het tijdschrift en niet voor de abonnees van de online Nursing nieuwsbrief.

9 REACTIES

 1. Prima manier om je rekenvaardigheid bij te houden en te toetsen! Mijn werkgever heeft vorig jaar ieder die moet rekenen via E-learning een rekentoets laten maken, dus dit is niet nieuw. Men moet niet zo mauwen!! rekenen hoort bij het vak en we zijn allemaal mensen die fouten kunnen maken. Dus ga na of je het verpleegkundg rekenen nog goed beheerst en tracht je werkgever hier toe over te halen om ieder binnen de instelling te toetsen!! Fouten maken is menselijk maar we werken met mensenlevens dus……….

 2. Lees alle reacties
 3. Belachelijk dat ze sowieso bijscholing behoeven.
  Ik kan gaan schoonmaken nu ik werkloos ben.
  En kan wel rekenen…en meer ook.
  Als je van jezelf vindt dat je scholing behoeft, waarom heb je er dan zelf geen werk van gemaakt?
  Informatie genoeg te vinden op het internet.

 4. goed initiatief maar jammer dat alleen abonnees van het tijdschrift er gebruik van kunnen maken. Ik woon en werk in het buitenland en heb daardoor erg weinig mogelijkheden om de accreditatiepunten te halen terwijl ik wel in het verpleegkundig vak werkzaam ben.

 5. jammer dat je hiervoor weer abonnee moet zijn! De nursing ligt op het werk en ik lees hem dus daar om geld uit te sparen. Als we het met zijn allen zo belangrijk vinden dat verpleegkundigen beter moeten kunnen rekenen zou je deze toets aan iedereen gratis moeten aanbieden lijkt me, en misschien zelfs wel verplicht. Als je altijd maar blijft zeggen dat dit eigen verantwoordelijkheid is komen we niet veel verder.

 6. Alvast de instaptoets gemaakt. Leuk en goed om te doen. Deze vorm van bijscholing is prettig en uitdagend. Vorige ervaringen met E-Nursing waren ook zeer positief. Ook als iets niet werkte in de software werd ik uitstekend geholpen! In mijn ziekenhuis zijn we bezig met het beleid deskundigheidsbevordering voor verpleegkundigen. E-nursing heeft zeker een goede kans wat mij betreft!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.