Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Helma Nannes (47) wint de Nursing Challenge

Meer dan 8000 keer zijn ze gemaakt, de toetsen voor de Nursing Challenge 2014. Topscoorder Helma Nannes (47) uit Alkmaar gaat er met de eerste prijs vandoor.
<p>Helma Nannes wint de Nursing Challenge</p>
Helma Nannes wint de Nursing Challenge

De 47-jarige Helma Nannes is oncologieverpleegkundige bij het Medisch centrum Alkmaar op de afdeling chirurgie. Zij rondde allevier de Challenge-toetsen met bovengemiddeld goed gevolg af. Helma wint een meubelcheque bij Goossens Wonen, ter waarde van € 450,- en een jaar lang onbeperkt online cursussen volgen bij E-nursing, platform voor online zorgcursussen. De collega’s op de afdeling van de winnaar krijgen een e-learningpakket ter waarde van € 1000,- bij E -Nursing.

Wie is de winnaar?
Nieuwsgierig naar Helma? Lees hier een interview met de Nursing Challenge winnares >>>

Nursing Challenge

Net als voorgaande jaren werkten ook dit jaar honderden verpleegkundigen zich in het zweet door de kennistoetsen van de Nursing Challenge te maken. Alles voor een goed doel: hun vakkennis ophalen én kans maken op prachtige prijzen. Dit keer startte de wedstrijd in april 2014 met een toets over wondzorg. Later volgden toetsen over infectiepreventie, diabetes en dermatologie, net als ieder jaar zorgvuldig samengesteld door bureau voor online cursussen E-Nursing. De toetsen bevatten stuk voor stuk pittige vragen die een flink beroep doen op de kennis van het vak. Het idee is simpel: de verpleegkundige die overall het beste scoort op de toetsen én abonnee is van Nursing, wint de Nursing Challenge.

Meer weten over de Nursing Challenge
In Nursing maart vind je een uitgebreide terugblik op de toetsen van 2014. Nog geen abonnee? Neem dan hier een abonnement.

Nieuwe Challenge

Vanaf april begint de Nursing Challenge 2015! Ook dan zijn er weer mooie prijzen te winnen. Houd de website dus in de gaten voor het laatste nieuws.

In april 2015 starten we weer met nieuwe toetsen voor de Nursing Challenge 2015. Doe jij ook (weer) mee dit jaar?

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.