Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Inschrijving IGZ ZorgVeiligPrijs 2011 geopend

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) reikt in 2011 voor de derde keer de IGZ ZorgVeiligPrijs uit. Deze prijs gaat naar het beste initiatief op het gebied van patiënt- en cliëntveiligheid in de zorg. Ook verpleegkundigen kunnen zich aanmelden voor de prijs.
Inschrijving IGZ ZorgVeiligPrijs 2011 geopend

Kandidaten die in aanmerking komen voor de prijs hebben een initiatief ontwikkeld dat de zorg voor patiënten of cliënten aantoonbaar veiliger heeft gemaakt. Het initiatief moet Nederlands zijn, innovatief, inspirerend, uitgevoerd in de praktijk, aantoonbaar effectief en over te nemen zijn door anderen. Via het aanmeldingsformulier kunnen kandidaten zich aanmelden, waarna een selectiecommissie uit alle inzendingen maximaal tien initiatieven selecteert. De sluitingsdatum is 15 maart 2011.

Uitreiking prijs
Een jury onder voorzitterschap van Gerrit van der Wal, Inspecteur-generaal voor de Gezondheidszorg, beoordeelt de tien initiatieven en nomineert vervolgens de beste kandidaten. Deze initiatieven worden gepresenteerd op het IGZ Patiëntveiligheidscongres op 16 juni 2011 in De Doelen in Rotterdam. Tijdens dit congres maakt de IGZ bekend wie de uiteindelijke winnaar is van de IGZ ZorgVeiligPrijs. De winnaar ontvangt een kunstwerk en een certificaat.

Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ)
Door: redactie Nursing

Twitter
Op de hoogte blijven? Volg Nursing.nl op Twitter!

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.