Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties6

Korset voor flapperende bovenarmen

In Amerika worden ze 'Hi Helens' genoemd, in Nederland spreekt men over kipfilets: de wapperende bovenarmen waarmee elke vrouw vroeg of laat mee te maken krijgt. Voor veel vrouwen is dit toekomstbeeld een ware nachtmerrie. Maar nu is er een oplossing bedacht: een speciaal korset die de zwabberende vleeslapjes in het gareel houdt.
Korset voor flapperende bovenarmen

Flapperende bovenarmen waren altijd al uit de mode, maar nu presidentsvrouw Michelle Obama op de cover van Vogue is verschenen met superstrakke, gespierde bovenarmen, is de strijd tegen de kipfilets totaal losgebarsten.

Korset
Het bedrijf Très Sleek speelt in op de trend met een nieuwe uitvinding: een speciaal korset. Het hulpmiddel, dat bestaat uit nylon en elastaan, sluit nauw aan op de huid en drukt de bovenarmen samen. Het korset is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met lange mouwen, driekwartsmouwen of als volledig bovenstuk.

Nu.nl
Door: redactie Nursing

6 REACTIES

 1. typisch een niks zeggende uitvinding vanuit Amerika.
  Hadden ze deze energie ,maar in de crisis en echte gezondheidszorg binnen Amerika gestoken.
  Volgens mij veel minder ellende voor vele amerikanen.
  Stuur de reclame door naar president Obama en wordt zijn volgende citaat “No we can”

 2. Lees alle reacties
 3. Ik dacht dat het ‘Wilhelminaflappen’ genoemd werden,benoemd na de bovenarmen van onze Koningin Wilhelmina
  Ach laat die flappen lekker hangen,er zijn belangrijkere dingen om je druk over te maken,ik ben in ieder geval niet van plan om er iets aan te doen

 4. Mijn echtgenoot noemt deze kipfiletjes Juliaantjes, behoeft geen verdere uitleg, lijkt mij. Maar insnoeren met een corset lijkt mij uit den boze. Beetje trainen en je er vervolgens niet zo druk over maken is de beste remedie!

 5. Hoezo “nachtmerrie”…
  Jamer dat steets meer inperfectie als “nachtmerrie” omschreven en naar me lijkt ook steets meer aangepraat word en dus niet eens alleen van uit de modehoek. Ik zal als modeotwerpster/stylist niet iets dergelijks aanbevelen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.