Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Maak kans op gratis toegang congres Kleinschalig zorgen

TvZ heeft voor een van haar lezers een stoel gereserveerd bij het congres 'Kleinschalig zorgen' op 1 april 2014 te Ede. U mag gratis de bijeenkomst bezoeken en informeert ons vervolgens in het kort (circa 250 woorden) over de belangrijkste leerpunten van deze dag.
Maak kans op gratis toegang congres Kleinschalig zorgen

 

Het congres (9.00-16.45 uur) zoomt in op de gevolgen van de hervorming langdurige zorg. In de ochtend bestaat het programma uit een plenair gedeelte met voordrachten. ’s Middags kan men een eigen programma samenstellen door middel van verdieping- sessies. Aan de orde komen vragen als: Waar liggen kansen? Wat zijn de dilemma’s? Zijn klein­schalige voorzieningen de oplossing voor iedere cliënt? Wat betekent het voor de traditionele, grote intramurale instellingen? Wat wordt er van professionals gevraagd? Wanneer gaat het goed tussen ‘netwerk’ en ‘professional’, wat kan er mis gaan? De dag is bedoeld voor directie, management, teamleiders, beleidsmakers bij verpleeghuizen en wooncentra voor ouderen, verzorgenden, verplegenden, begeleiders, zorgcoördinatoren.

Meer informatie bij Reed Business Events, (078) 625 37 77,   www.reedbusinessevents.nl/kleinschaligwonen De kosten voor deelname € 139 (excl. btw) voor uitvoerend/verzorgend en  € 279,- (excl. btw) voor teamleider/directie.

[italic]Bent u geïnteresseerd in dit onderwerp en wilt u voor TvZ (gratis) deelnemen aan dit congres? Laat het ons weten: redactie.tvz@reedbusiness.nl. Uit de aanmeldingen loten wij begin maart 2014 de TvZ-afgevaardigde bij dit congres.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.