Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Maak kans op het boek ‘Manipulatie’

Manipulatie komt in alle gradaties voor: van smoezen en kleine leugens tot chantage, intimidatie en agressie.
Manipulatie Ronald Siecker

De redactie van TvZ verloot 3 exemplaren van het boek Manipulatie – Van marionet tot regisseur, van arts en bedrijfsadviseur Ronald Siecker.

Ronald Siecker beschrijft hoe een manipulator doelgericht te werk gaat en feilloos de zwakke plekken van zijn slachtoffer weet te vinden. Dit doet hij aan de hand van voorbeelden uit het dagelijks leven.
De lezer maakt kennis met de basisprincipes van manipulatie en de specifieke trucs en technieken. Deze zijn in kaart gebracht in de manipulatie-index. Een handige checklist waarmee je de trucs makkelijker leert herkennen.

 

Maak kans op 1 van de 3 gratis exemplaren van dit boek: stuur voor 15 januari 2013 een mail naar redactie.tvz@reedbusiness.nl, ovv. manipulatie.

Manipulatie – Van marionet tot regisseur is verkrijgbaar in de boekhandel of te bestellen via www.y-publicaties.nl. ISBN 978 90 86  96 153 5 | 357 pagina’s | € 29,50

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.