Cindy wint de Nursing Challenge

Honderden verpleegkundigen deden mee aan de Nursing Challenge 2015 en maakten gezamenlijk zo’n 1400 toetsen. Verpleegkundige Cindy Reekers (44) uit Zwolle was de allerbeste; zij gaat er met de hoofdprijs vandoor.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Stijn Rademaker

Ook dit jaar zwoegden veel verpleegkundigen op de kennistoetsen van de Nursing Challenge. Alles voor een goed doel: hun vakkennis ophalen én kans maken op prachtige prijzen. Dit keer startte de wedstrijd in april met een toets over wondzorg. Later volgden toetsen over oncologie, infectiepreventie en diabetes, net als ieder jaar zorgvuldig samengesteld door bureau voor online cursussen E-Nursing. De toetsen bevatten stuk voor stuk pittige vragen die een flink beroep doen op de vakkennis. Het idee is simpel: de verpleegkundige die overall het beste scoort op de toetsen wint de

0
37

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.