Collega’s met een dubbele functie

Verpleegkundigen zijn erg gewild op de arbeidsmarkt en dat heeft zo zijn voordelen: je kunt zelf je ideale baan maken door verschillende functies te combineren. Dat doen bijvoorbeeld Henrieke, Marlous, Free en Annemiek.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Verpleegkundige Annemiek Hamstra versterkt met haar dubbele functie haar positie op de arbeidsmarkt
Verpleegkundige Annemiek Hamstra: 'De combinatie van somatische en psychische zorg bevalt me goed' (fotografie: Martijn Gijsbertsen)
Dit artikel is verschenen in Nursing-magazine juni 2017

Annemiek Hamstra (25)

Annemiek Hamstra is verpleegkundige op de heroïne-unit van Verslavingszorg Noord- Nederland en draait wisselende diensten in Medisch Centrum Leeuwarden.

‘Ik versterk mijn positie op de arbeidsmarkt’

‘Toen ik mijn eindstage ging doen, kon ik niet kiezen welke richting ik op wilde. Gelukkig wist ik een gecombineerde stage te regelen: twintig weken binnen de forensische kliniek en twintig weken in het ziekenhuis. De combinatie van somatische en psychische zorg beviel en bevalt me goed. Op de unit verstrek ik medicinale heroïne (opiaten) en doe ik wel wat verpleegtechnische handelingen, maar

0
1228

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.