Dit zijn de winnaars van de Nursing Challenge

Aan de Nursing Challenge 2016 deden ruim 1600 verpleegkundigen mee, waarvan 320 alle vier de toetsen maakten. Verpleegkundige Joek Hofmeijer (47) uit Utrecht was de allerbeste; zij gaat er met de hoofdprijs vandoor.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Ruim 1600 verpleegkundigen testten hun kennis in de Nursing Challenge
Nursing-hoofdredacteur Alexia Hageman reikt Joek Hofmeijer de hoofdprijs uit: een relaxweekend voor twee en een jaar lang gratis e-learning. (Foto: Erik Kottier)

Ook in 2016 zwoegden veel verpleegkundigen op de kennistoetsen van de Nursing Challenge. Alles voor een goed doel: hun vakkennis ophalen én kans maken op prachtige prijzen. Dit keer startte de wedstrijd in februari met een toets over dyspneu in de palliatieve fase. Later volgden toetsen over oncologie en mondzorg, voeding en wondzorg en doorbraakpijn bij kanker. Net als ieder jaar samengesteld door bureau voor online cursussen E-Nursing. De toetsen bevatten pittige vragen die een flink beroep deden op de vakkennis van de deelnemers. Het idee is simpel: de verpleegkundige die overall het beste scoort op de toetsen wint de

0
85

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.