Weer ORT-rechtszaak gewonnen door verpleegkundige

Opnieuw krijgt een (voormalig) verpleegkundige van het HagaZiekenhuis in Den Haag onregelmatigheidstoeslag over haar verlofdagen terug. De verwachting is dat meer verpleegkundigen zullen volgen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Cindy Verboom is de tweede verpleegkundige van het HagaZiekenhuis die door het kantongerecht in Den Haag in het gelijk werd gesteld. Beide verpleegkundigen eisten met terugwerkende kracht de onregelmatigheidstoeslag over hun verlof- en vakantiedagen terug, van de afgelopen vijf jaar. Verboom kreeg 5000 euro terug en bij de vorige verpleegkundige ging het om een bedrag van bijna 2500 euro.

Toeval

Bij toeval hoorde SEH-verpleegkundige Cindy Verboom dat een doktersassistent aan het uitzoeken was hoe het zat met hun ORT-toeslag over vakantiedagen. En dat Cindy mogelijk ook recht had op uitbetaling. ‘Toen heb ik

0
53

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.