Wim wint de Nursing Challenge 2017

Aan de Nursing Challenge 2017 deden ruim 2100 verpleegkundigen mee. Transferverpleegkundige Wim de Wit (56) rondde alle vier de toetsen glansrijk af en gaat er met de hoofdprijs vandoor.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Wim de Wit

Dit artikel is verschenen in Nursing-magazine februari 2018

Dit jaar gaat de Nursing Challenge drastisch veranderen, maar niet voordat we de winnaars van vorig jaar nog even flink in het zonnetje hebben gezet. Ruim 2100 collega’s zwoegden in 2017 voor een goed resultaat op de kennistoetsen. De Challenge startte in februari met een toets over de suprapubische katheter. Later volgden toetsen over wondzorg, pijn bij ouderen en voeding en medicatie. De toetsen bevatten stuk voor stuk pittige vragen die een flink beroep deden op de vakkennis van de deelnemers. Uiteindelijk slaagden zo’n dertig verpleegkundigen erin om alle vier de toetsen

0
104

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.