Haaike, Rolf, Hugo en Marijke waren in het nieuws in 2018, hoe gaat het met ze?

Haaike, Rolf, Hugo en Marijke waren in 2018 in het nieuws op Nursing.nl. Hoe gaat het met ze en hoe zien zij het komende jaar tegemoet?

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
portret
Verpleegkundige Haaike de Vos, voorheen MC Slotervaart: 'Je bent als verpleegkundige ook kwetsbaar' (Beeld: Arno Massee) Dit artikel staat ook in Nursing-magazine januari 2019

Haaike de Vos (32) werkte in MC Slotervaart (‘het Slootje’) in Amsterdam tot het in oktober failliet werd verklaard. In januari begint ze aan haar nieuwe baan in het Leidse LUMC.

‘Je bent als verpleegkundige ook kwetsbaar’

‘Wat er in het Slotervaart is gebeurd, had ik eerder niet voor mogelijk gehouden. We werken toch in de zorg, waar altijd genoeg werk is? En we waren altijd zo loyaal geweest naar het ‘Slootje’, ook in mindere tijden. Helaas heeft die loyaliteit zich niet uitbetaald. We kregen het salaris van die maand nog – zes weken later dan gepland – daarna was

0
3980

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.