Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Zorg bereidt zich voor op nieuwe coronagolf

Hoe bereiden we ons zo goed mogelijk voor op een nieuwe coronagolf? Daar deed een expertteam met onder andere verpleegkundigen onderzoek naar. V&VN-voorzitter Bianca Buurman bespreekt de belangrijkste aanbevelingen voor verpleegkundigen.
Verpleegkundigen in het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht hijsen zich in beschermende kleding, in december 2021. Foto: ANP
Verpleegkundigen in het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht hijsen zich in beschermende kleding, in december 2021. Foto: ANP
Premium

1 Verpleegkundigen meer betrekken bij

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem Nursing.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. De overheid heeft bijna 21/2 jaar niets met de IC opleidingen gedaan, zelfs afgebouwd. Er is werkelijk niet geleerd van de situatie, alleen maar de zorg afgeschaafd, waar nu steeds meer mensen overlijden wegens uitgestelde zorg.

   Het lijkt wel of dit heel bewust wordt gedaan, er was zelfs een ziekenhuis boot met veel IC capaciteit 200 bedden Extra dat werdt in 2020/21 afgewezen.

   Er werden tiktok filmpjes gemaakt , met dansende ziekhuis verpleegkundige/ artsen terwijl mensen met ernstige aandoeningen moesten thuisblijven. Het was echt stuitend als professioneel wat hier gebeurd. Nu is er ernstige oversterfte van de gevolgen van toen. Er moet hiervoor meer aandacht komen, met evenwichtige onderzoeken.
   Ik schaam me diep dat dit als zwijg punt wordt gebruikt, echt.

  Geef je reactie

  Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.