Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Meldmaand vervalste medische hulpmiddelen verlengd

Verpleegkundigen kunnen hulpmiddelen die zijn vervalst of niet aan de wettelijke normen voldoen nog tot 7 maart melden. De Inspectie voor de Gezondheidszorg heeft de ‘meldmaand februari’ met een week verlengd.
Meldmaand vervalste medische hulpmiddelen verlengd

Februari 2012 is door het ministerie van VWS uitgeroepen tot meldmaand ‘Vervalste en niet-wetsconforme medische hulpmiddelen’. Verpleegkundigen en andere zorgprofessionals kunnen hun vermoedens over vervalste medische hulpmiddelen melden bij de inspectie. Voorbeelden van vervalste producten zijn vervalste insulinenaaldjes, vervalste saturatiemeters en vervalste zelftesten zoals glucosemeters, hiv-testen en hepatitis-testen.

Waar moet je op letten? En hoe meldt je  een vervalst medisch hulpmiddel? Lees het in het bericht ‘Verpleegkundige, meld vervalste medische hulpmiddelen!’.

IGZ
Door: redactie Nursing

Meer Nursing

Vacatures in je mailbox
Ben jij toe aan een nieuwe job of wil jij weten welke vacatures er zijn in jouw vakgebied? Meld je dan aan voor de vacature-nieuwsbrief.

Dossier Carrière
Sollicitatietips op een rij, do’s en don’ts tijdens je functioneringsgesprek en het laatste carrière nieuws vind je in het dossier Carrière…

NursingBanen
Op zoek naar een nieuwe baan? Op NursingBanen vind je de leukste vacatures.
Neem een kijkje op NursingBanen.nl


Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.